Открито поле

Серия 5D TTV

Мощност:95-116 HP
Цилиндри4
Тегло4.210 kg
Междуосие:2.271 mm

Концентрирани високи технологии.

Новият DEUTZ-FAHR 5D TTV е най-добрият универсален трактор на пазара днес. С безпрецедентна гъвкавост и високотехнологично съдържание, което надминава всички други трактори в своя клас, тези машини …

Концентрирани високи технологии.

Новият DEUTZ-FAHR 5D TTV е най-добрият универсален трактор на пазара днес. С безпрецедентна гъвкавост и високотехнологично съдържание, което надминава всички други трактори в своя клас, тези машини не приличат на никоя друга. Практически неограничен обхват за конфигуриране, изключителна компактна конструкция, TTV безстепенна трансмисия, окачена предна ос и кабина под налягане с филтрираща система от категория 4 са само част от характеристиките, които отличават тези машини от конкурентите им в този сегмент.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Общ преглед

  • Двигател
  • Трансмисия
  • ВОМ
  • Хидравлична система
  • Спирачки
  • Кабина
Изключителна производителност в компактен формат.

Гамата DEUTZ-FAHR 5D TTV се задвижва от високопроизводителни двигатели FARMotion 45 с впръскване Common Rail (с налягане на впръскване до 2000 бара), пиезоелектрически инжектори със 7 отвора, електронно контролиран вискостатичена перка и въздушен филтър PowerCore. Тази усъвършенствана технология позволява на FARMotion 45 да осигури превъзходна производителност във всяка ситуация, съчетана с изключителна горивна ефективност. Двигателите са разработени специално за селскостопанска употреба, с висок въртящ момент и мощност дори при ниски обороти на двигателя и минимални изисквания за поддръжка. 5115 D TTV има максимална мощност от 116 к.с. при нормални работни условия, която може да бъде увеличена до 126 к.с. за транспортни приложения с функцията Overboost. Съответствието с разпоредбите за емисиите на Stage V се постига с набор от решения, състоящ се от DOC каталитичен конвертор, външна, електронно контролирана EGR верига, DPF филтър за твърди частици и SCR каталитичен конвертор. Системата за последваща обработка на отработените газове е интегрирана изцяло в очертанията на автомобила, позволявайки компактен, нископрофилен капак за безпрепятствена видимост напред и голям ъгъл на завиване.

 

Безпроблемна, ефективна мощност.

Разработена специално от SDF за машини в този клас мощност, иновативната безстепенна трансмисия TTV увеличава максимално производителността с много ниски загуби на мощност и съчетава ефективността на механичната трансмисия с комфорта на хидростатичната технология.
Ефективно, надеждно решение, което непрекъснато променя съотношението, използвано за предаване на мощността, произведена от двигателя прави работата ви още по-лесна и по-продуктивна. С два автоматични работни диапазона, тази трансмисия предлага възможност за шофиране с 40 км/ч по шосе при ниски обороти на двигателя, като същевременно осигурява безкомпромисна производителност и ефективност в полето. Използването на съединителя и превключването на предавките вече не са необходими за управление на трактора, тъй като вече всичко се управлява плавно и прецизно от джойстика и газта. Функцията PowerZero, която държи трактора в пълна безопасност дори при стръмни наклони, също минимизира необходимостта от използване на педала на спирачката. Софтуерът за управление предлага на оператора избор от 3 режима (автоматичен, PTO и ръчен), осигурявайки идеалната реакция и поведение на машината за всяка задача. Изключително ергономичният джойстик поставя всички основни функции на върха на пръстите на оператора за лесно и интуитивно управление на машината. Многофункционалният циферблат позволява на оператора да избира от практически безкраен избор от различни режими на управление на двигателя, вариращи от „Eco“, който минимизира разхода на гориво, до „Power“, който максимизира производителността на трактора.

Най-доброто вече е стандарт.

Високото ново на стандартно оборудване допринася значително за гъвкавостта на тракторите от серия DEUTZ-FAHR 5D TTV. Задният силоотводен вал вече идва стандартно с режими на скорост 540 rpm, 540 ECO и 1000 rpm. Стандартен е и електрохидравличен клапан на силоотводния вал, включващ се прогресивно и без внезапен откат или от ергономично разположения бутон на конзолата MaxCom, или извън кабината, с помощта на бутони за управление, монтирани на задните калници. Но това не е всичко. Друга стандартна характеристика е функция, която включва и изключва силоотводния вал автоматично в зависимост от височината на повдигане отзад, спестявайки ценно време по време на завои в полето.
За допълнително увеличаване на гъвкавостта на машината е наличен лесен и практичен сменяем вал за преконфигуриране на трактора бързо, за да се погрижи за различни U-образни задвижващи валове, без да се налага да използвате опасни адаптери. Като опция се предлага режим, синхронизиран със скоростта на предаване.

 

Най-високо ниво в своя клас.

Хидравличната система на серия Deutz-Fahr 5D TTV може да бъде конфигурирана с 84 l/min помпа или с Load Sensing помпа с впечатляващ капацитет от 100 l/min на кран при скорост на двигателя от само 1850 rpm. Последният вариант осигурява също така 70 l/min поток масло при скорост на двигателя от само 1300 об./мин, за максимална производителност с гладни за енергия приспособления дори при ниски обороти на двигателя. Всички трактори Deutz-Fahr 5D TTV са оборудвани с допълнителна помпа от 42 l/min, предназначена единствено за хидравличната кормилна система, за безпроблемно и прогресивно управление дори при празен ход, независимо от всякакви други хидравлични изисквания.
Изключителна конфигурируемост по отношение на хидравличните разпределители тези трактори могат да бъдат оборудвани с от 4 до 10 задни хидравлични извода, със свободно връщане като стандарт и съединителя за мощност извън него като опция. Всички хидравлични изводи са с електронно управление и разполагат с контролиран с таймер хидравличен поток. Предлага се богат избор от други опции, като например възможност за добавяне на до четири хидравлични извода в средата или два хидравлични извода за предния повдигач, заедно с безплатно връщане.
И за пълна гъвкавост, дори когато работите с много тежки приспособления в затворени пространства, се предлагат 2 различни версии на 3-точковия механизъм за задно повдигане. При всички машини задният навес се доставя стандартно с електронно управление и система за амортизиране за намаляване на трептенията, произведени при управление по пътища с монтирани прикачни устройства. Наистина впечатляващ капацитет на повдигане: компактната версия е в състояние да повдигне до 3660 кг (на бързите съединители), докато стандартната версия може да повдигне впечатляващите 4310 кг. Естествено се предлага и преден навес с максимална товароносимост 2880 кг.

Истинско спиране на всички колела.

Тракторите DEUTZ-FAHR 5D TTV Stage V също се предлагат с първокласни решения за оси, спирачки и безопасност, като спиране на всички колела, за по-отзивчиво усещане при спиране, особено при завиване, и за по-добро представяне при спиране на наклони.
За завои на синора без усилие, функцията SDD намалява наполовина броя завъртания на волана, необходими за пълно управление на колелата. Ако е избрана, функцията автоматично се деактивира, след като тракторът надвиши предварително определена скорост, за по-голяма прецизност на управление.
В допълнение към конвенционалната въртяща се ос, тези трактори се предлагат с иновативно шарнирно четиристранно предно окачване с двойни напречни носачи, получено от приложения за леки автомобили. Амортизиращото действие на оста се управлява от адаптивна електрохидравлична верига, която работи съвместно с DTC (функция за диференциално управление). Предлагайки комбинация от възможности за активно амортисьориране, самонивелиране и контрол на сцеплението, системата за независимо предно окачване подобрява стабилността, сцеплението, комфорта и безопасността при всякакви теренни условия, както в полето, така и на пътя. Като се отличава с компактен дизайн и високоефективни интегрирани функции за управление, оста включва и функции против гмуркане и против преобръщане, които значително повишават производителността при задачи, изискващи изключителна прецизност. За да се улесни поддръжката и закачането на предни инвентари, височината на предното окачване се регулира ръчно с два бутона от кабината. Всички трактори разполагат с електрохидравлично 4WD и заключване на диференциала като стандарт и с опционално автоматизирано 4WD и диференциално управление в зависимост от скоростта и ъгъла на завиване.

Комфорт от най-висока класа.

Просторната кабина с 4 колони се предлага стандартно с климатик, окачване с хидравличен блок, ергономична конзола MaxCom, арматурно табло с цветен LCD дисплей InfoCentrePro, Bluetooth радио и седалка на водача с пневматични амортисьори. Опциите включват FOPS хомологиран покрив и система за филтриране Cat.4, което позволява на кабината да отговаря на изискванията за сертифициране като лично предпазно оборудване (PPE) за работа със защитни обработки на културите. Въпреки компактния външен размер на тези машини, тракторите DEUTZ-FAHR 5D TTV предлагат превъзходни нива на комфорт, с функции, които обикновено очаквате да видите само във водещ трактор с висока мощност. Най-яркият пример за това е усъвършенстваният подлакътник MaxCom, интегриран в седалката на водача, който позволява на водача да има достъп и да контролира всички функции. Всички конроли за управление са организирани рационално за превъзходна ергономичност, с широко използване на изпитаната, интуитивна цветно кодирана схема, разработена от DEUTZ-FAHR.
Спомагателните електрически конектори вътре и извън кабината могат да бъдат конфигурирани според предпочитанията, докато светлините за шофиране и работните светлини се предлагат като халогенни и LED варианти. Потребителите, изискващи най-новото в свързаността, могат да оборудват своя трактор с пакета за прецизно земеделие, който в допълнение към функцията за автоматично управление добавя и ISOBUS връзка, управлявана от 8" iMonitor3.

Технически характеристики

ASM

Електронна система, която автоматично включва и изключва задвижването към предните колела и блокировката на диференциала в зависимост от ъгъла на завиване, скоростта и позицията на повдигане на задната част (в зависимост от модела).

XTEND

XTEND позволява площта на дисплея да се разшири лесно, например с таблет. Можете или да покажете приложението за насочване, или дори напълно да контролирате всички функции на ISOBUS-UT – с вашия таблет! Това е рентабилно и удобно за потребителя алтернативно решение на втори терминал.

EasySteer

Easy Steer е функция на кормилното управление orbitrol за намаляване на ръчните движения на кормилното управление на водача. Веднъж активирани с бутон на подлакътника, четири стъпки (от 0-4) могат да се регулират чрез настройки в iMonitor. Предимствата са бързи маневри за завиване в синорите и допълнително удобство за водача.

AutoTurn

Функцията Auto-Turn позволява извършването на автоматични завои в полето. Вие като водач можете да решите в коя бразда да насочите тракторът. Налични са различни шаблони. Възползвайте се от допълнително удобство, намалено утъпкване на почвата в браздата и спестено време!

SDD

Кормилно управление двойно изместване. Това е помпа с двоен ротор, която се активира и дезактивира с помощта на бутон. Специален електромагнитен клапан променя работния обем на кормилната помпа. Това намалява наполовина броя завъртания на волана, необходими за извършване на маневри.

Jolly Buttons

Към свободно програмируемите бутони водачът може да назначи въртящ се лост, система за бързо кормилно управление, задно повдигане, хидравлични клапани и дори повече функции. Това прави ежедневната работа интуитивна и изключително удобна.

Хидравлична ръчна спирачка (HPB)

Ръчна спирачка на трактора и безопасно поддържане на стационарно положение при всякакви условия на наклон. Ръчната спирачка се състои от комбинирана механично-хидравлична система, която упражнява постоянен натиск върху задните спирачни дискове. Освен това се елиминират загубите на мощност до 1,5 kW, което осигурява най-нисък разход на гориво.

КАБИНА CAT 4

С филтриране Cat.4 съгласно стандарти EN 15695, кабината предлага защита срещу прах, аерозоли и изпарения. Тази защита означава, че кабината се квалифицира като PPE. Водачът може да работи безопасно без да носи допълнителни маски и гащеризони по време на пръскане.

DTC

DTC означава диференциален контрол на сцеплението. Това е диференциал с електронно управление с автоматична, прогресивно включена система за заключване на диференциала. Предният и задният диференциал са с възможност за блокиране до 100%, за да предотвратят приплъзване на колелата и да поддържат постоянно сцепление при различни условия на сцепление. DTC значително подобрява производителността на пътя и в полето.

Anti-dive + anti-roll

Системата против гмуркане предотвратява гмуркането на предното окачване и изместването на центъра на тежестта, за да направи спирането значително по-безопасно. Функцията против преобръщане автоматично регулира амортисьорното действие на окачването по отношение на ъгъла на завиване и скоростта, за превъзходна стабилност и сцепление, особено при преодоляване на завои по време на използване на пътя.

SDF Smart Farming Solutions

ПРЕЦИЗНОСТТА Е ОСНОВНАТА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

SDF Smart Farming Solution позволява на потребителите да имат свободата и силата да избират продуктите, които най-добре отговарят на техните бизнес нужди, запазвайки пълната собственост върху техните решения и техните данни. Ние предоставяме продукти и услуги, които напълно отговарят на практическите изисквания на днешните фермери.

ТЕХНОЛОГИИ, ПРЕДСТАВЯНИ ВЪРХУ Series 5D TTV:

ISOBUS
SDF Guidance
SDF Data Management
iMonitor

SDF Extracare

SDF Extracare

DEUTZ-FAHR ПРЕДОСТАВЯ ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ГАРАНЦИИ В БИЗНЕСА

SDF ExtraCare защитава вашата инвестиция, осигурява максимален контрол върху оперативните разходи и гарантира дълъг живот на вашиата техника. Можете да разчитате на високото техническо познание и професионалната поддръжка, предоставена от сервизната мрежа на DEUTZ-FAHR.

ПРЕДИМСТВА:

Защита на инвестицията
Запазване на стойността
По-добри възможности за препродажба
Използване на оригинални компоненти и смазки
Изцяло прехвърлим
Гаранция за 3 или 5 години

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: