РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И СМАЗОЧНИ МАСЛА

ПОИСКАЙ ОФЕРТА

ИЗБЕРЕТЕ ОРИГИНАЛНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Оригиналните резервни части са избрани и проектирани специално за вашия DEUTZ-FAHR. Зад всяка част стои сложен процес на разработка, извършен според строги стандарти за качество. Всяка резервна част трябва да премине строги тестове за качество и да отговаря на изключително взискателни изисквания за издръжливост. Използването на оригинални резервни части и смазочни материали ще поддържа вашата машина да работи със същата изключителна производителност, както винаги.

Открийте резервни части

 • ФИЛТРИ
 • ОРИГИНАЛНИ LED СВЕТЛИНИ
 • АКУМУЛАТОР
 • РЕМЪЦИ
 • СМАЗОЧНИ МАТЕРИАЛИ
 • СЪЕДИНИТЕЛИ
 • ДВИГАТЕЛИ
 • БУТАЛА
 • ТРАНСМИСИЯ
 • ХИДРАВЛИКА И ЕЛЕКТРОНИКА
 • СЕДАЛКИ
 • ПРЕДПАЗНИ ПАНЕЛИ И ПРОЗОРЦИ

ИЗДЪРЖЛИВОСТ И КАЧЕСТВО.

Оригиналните филтри са проектирани с максимална ефективност на задържане на частици и защитават механичните компоненти на трактора DEUTZ-FAHR от вредни замърсители.

Чрез елиминирането на замърсителите, филтрите за въздух и течност играят важна роля за повишаване на производителността на двигателя, намаляване на разхода на гориво и подобряване на качеството на възуха в кабината. Продуктите на DEUTZ-FAHR са преминали строг контрол на качеството и функционални тестове. Те са сертифицирани в съответствие с европейските стандарти за безопасност.

Филтрите поддържат вашия трактор в работен режим със същата производителност и надеждност, както в деня, в който сте го купили.

ПОВЕЧЕ ОСВЕТЕНОСТ С ПО-НИСКА КОНСУМАЦИЯ НА ЕНЕРГИЯ.

Безупречната видимост е предпоставка за ефективна работа през нощта.
Оригиналните LED светлини от DEUTZ-FAHR ви позволяват да работите през нощта, сякаш е ден.

LED технологията произвежда по-ярко, по-ясно осветление и консумира значително по-малко енергия от халогенните лампи, също така предлага по-добра видимост и по-малко умора на очите и допринася за удължаване на живота на акумулатора и алтернатора.

НЕСРАВИМА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ ПРИ ВСИЧКИ УСЛОВИЯ.

Оригиналните акумулатори са проектирани и произведени конкретно за вашата Deutz-Fahr машина по стандартите на ОЕМ-оригиналните компоненти. Тези акумулатори съчетават превъзходна, надеждна производителност с изключителна издръжливост и доставят цялата мощност, от която се нуждаят помощните устройства, инсталирани на вашия трактор.

Изключително здравата конструкция на тези акумулатори осигурява безопасна, надеждна работа и превъзходна устойчивост на вибрации, което ги прави идеални за работа на всякакъв терен и при всякакви условия.
Оригинални акумулатори DEUTZ-FAHR: качество и производителност, отговарящи на нуждите на вашата работа.

ОТЛИЧНО ИЗПЪЛНЕНИЕ.

Ремъците са разработени в сътрудничество между нашия R&D отдел и водещите европейски производители в този сектор, за да поддържат високите стандарти за качество и техническо превъзходство на тракторите DEUTZ-FAHR.

Машините, оборудвани с оригинални ремъци, ще продължат да работят устойчиво и икономично, като елиминират неефективността и максимизират живота на самия ремък. Всяка стъпка в процеса на проектиране е насочена да ви предложи компактни, тихи, устойчиви на хлъзгане ремъци с възможности за високо предаване на мощност.

СМАЗОЧНИ МАТЕРИАЛИ.

Гамата от продукти на DEUTZ-FAHR Lubricants предпазва компонентите на тракторите и ги поддържа ефективна работа.
Смазочните материали DEUTZ-FAHR подобряват надеждността на трактора, дори при тежки условия на работа по време на пиковите сезонни периоди. Клиентите могат да увеличат максимално своята продуктивност като същевременно намалят текущите разходи.

Гамата от смазочни материали DEUTZ-FAHR се предлага в различни формати и включва: двигателно масло, трансмисионно масло, хидравлична течност, спирачна течност, грес за лагери, концентрирана и готова за употреба охладителна течност.

КАЧЕСТВОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ.

Всички оригинални съединители са създадени за максимална ефективност и издръжливост, за да се постигне целта на DEUTZ-FAHR да предлага само най-качествените резервни части.

Съединителите са основни компоненти за ефективността и функцията на трактор DEUTZ-FAHR. Продукти на усъвършенствани изследвания и разработки и строг контрол на качеството, проведени в тясно сътрудничество с пазарни лидери, тези съединители са създадени, за да направят работата ви по-лесна и по-продуктивна.

ПРОЕКТИРАН И ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕТО.

Двигателите са ефективни, икономични по отношение на горивото, с изключителна чиста технология, а също така щадящи околната среда. Тези двигатели също са подложени на строги тестове за контрол на качеството и всеки компонент е в съответствие с европейските стандарти за безопасност. Не на последно място, клиентите могат да разчитат и на следпродажбеното обслужване: предимство, което прави разликата.

КАЧЕСТВО И СЪВРЕМЕННА ТЕХНОЛОГИЯ.

Ние вложихме целия си опит в действие, за да предложим на нашите клиенти бутала, които ще поддържат двигателя работещ при оптимална ефективност и производителност. Оригиналните бутала осигуряват идеално изгаряне и значително намаляват отделянето на частици в горивната камера.

Усъвършенстваните нови технологии са специално разработени, за да създадат бутала, които отговарят на строги стандарти за качество, за да се гарантира, че всеки трактор DEUTZ-FAHR ще показва максималния си потенциал.

ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Максимална производителност, минимизирано потребление и по-комфортно работно изживяване: трите ключови атрибута на всяка трансмисия DEUTZ-FAHR.

Можете да разчитате на трансмисиите DEUTZ-FAHR, защото те са специално проектирани да издържат както на нормална ежедневна работа, така и на големи натоварвания, без да се жертва производителността. Разработени чрез усъвършенствани изследвания и подложени на строги тестове, трансмисиите DEUTZ-FAHR осигуряват безпроблемно, прецизно превключване на предавките и обръщане на посоката дори при натоварване.

ПРОЕКТИРАН ЗА ЕФЕКТИВНОСТ.

Хидравликата и електрониката са се превърнали в решаващи фактори при избора на трактор. DEUTZ-FAHR винаги е в крак с тенденциите на пазара и е реагирал незабавно на нуждите на своите клиенти: всички наши трактори притежават хидравлични и електронни системи, замислени да ви позволят да работите по-ефективно чрез подобряване на управляемостта, маневреността, безопасността и комфорта .

Например, нашите машини използват технология за независимо натоварване, базирана на чувствителна на натоварването система . Тази технология ви позволява да извършите с вашия трактор каквато и да е маневра при всякакви условия, тъй като потокът от хидравлично масло, доставено от помпата, се регулира в реално време във връзка с ефективното търсене.

ГАРАНТИРАН КОМФОРТ

Предлагайки изключителни възможности за регулиране, и оборудвани с ефективни системи за окачване, оригиналните седалки DEUTZ-FAHR осигуряват безкомпромисен комфорт и защита дори през най-дългия работен ден.

Тези седалки позволяват на оператора да поддържа идеална ергономична поза, като същевременно намаляват вибрациите и абсорбират ударите.

СИГУРНОСТ И КОМФОРТ

Оригиналните панели и прозорци са произведени за максимална производителност.

Тези елементи играят ключова роля в дизайна на трактора по отношение на механична здравина, безопасност и топлинен и акустичен комфорт на кабината.

Панелите и прозорците DEUTZ-FAHR са международно сертифицирани, за да ви осигурят възможно най-добрия продукт. Фиксираните и отварящите се странични прозорци, задните прозорци и прозорците на покрива са изработени от закалено стъкло за максимална издръжливост и повишена безопасност в случай на счупване.

Предните и задните стъкла могат да бъдат оборудвани с допълнителни функции за безопасност и комфорт, вградени в специалната трислойна ламинирана структура.

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и:

Търсите резервни части?

Заявка за информация

Искате да запазите час за поддръжка?

Заяви сервизна помощ

Търсите конкретен модел? Свържете се с нас