Зелена линия

Балопреси за кръгли бали

FixMaster

Ефективността на полето, качеството и плътността на балата са основни за рентабилността на всяка операция по балиране. Ние вярваме в предоставянето на ефективни, но лесни за използване техники, които …

FixMaster

Ефективността на полето, качеството и плътността на балата са основни за рентабилността на всяка операция по балиране. Ние вярваме в предоставянето на ефективни, но лесни за използване техники, които правят истинска разлика в производството на бали с най-високо качество.
Със серията FixMaster DEUTZ-FAHR предлага широка гама от рото-прес балопреси с фиксирана камера, които ще осигурят капацитета, от който се нуждае вашата компания. Представянето на нашата серия FM е резултат от нашия постоянен фокус върху иновациите.

НОВО - VariMaster

Серията DEUTZ-FAHR VariMaster предлага широка гама балопреси с променлива камера. Бързи, лесни и надеждни са ключовите думи на серията рулонни балопреси DEUTZ-FAHR VM с променлива камера. Вярваме в предоставянето на ефективни, но лесни за използване техники за производство на перфектно оформени, последователни бали. Балопресите DEUTZ-FAHR VariMaster произвеждат бали с диаметър 80-160 cm или 80-185 cm и се отличават с уникални иновации за балиране с висока плътност, резултати от балиране с превъзходно качество и изключителна надеждност. С моделите с висока производителност от серията VM 1000 можете да разчитате на постоянна висока производителност при всякакви обстоятелства.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Fixmaster - Роторни балопреси с фиксирана камера

  • Поемане
  • Оформяне на балата
  • Подвързване
  • Оборудване
Проектиран за оптимално прибиране на реколтата.

Устройството за прибиране на cam-track е проектирано да отговаря на пълния капацитет на машината. Подбирачът с ширина 230 см осигурява максимално адаптиране към почвата чрез възможностите си на махало за оптимално поемане на културата. Машината може да работи във всички откоси и няма да ви подведе дори и в най-суровите условия.

За по-добро посрещане на специфичните нужди на вашата операция, има две налични опции за всмукване: OptiFeed - нережещата версия - или OptiCut - режещата версия.

Всички балопреси DEUTZ-FAHR FixMaster, режещи или нережещи версии, са оборудвани с патентованата* технология за интегрален ротор. Простата, не изискваща поддръжка система за всмукване на къси разстояния гарантира огромен пропускателен капацитет по всяко време, независимо от различните условия (на културите).

Оптимизирана форма и плътност на балите

Когато става въпрос за формиране на бали, има две системи, които работят за постигане на възможно най-добър резултат.

PowerTrack
Ролките PowerTrack имат симетрични профили, които генерират изключително висока плътност и надеждно въртене на балите при всякакви условия на културите. Всички ролки са изработени от високоякостна стомана с дебелина 3,2 mm, които са ролкови и лазерно заварени от едната страна за оптимална издръжливост. Всяка ролка може да се сваля индивидуално, за да се улесни редовната поддръжка и ремонти.

Бързо откриване на задната врата
Високоточен сензор на задната врата следи растежа на балата от 80%, за да позволи на водача да оптимизира формата и плътността на балата. Задната врата на FM 330/335 се отваря и затваря за до 4,5 секунди за максимална мощност, благодарение на стабилната си конструкция с торсионни тръби.

Различни решения за връзване

Балопресите DEUTZ-FAHR FixMaster с фиксирана камера могат да бъдат оборудвани със системи за връзване с канап или мрежа или комбинация от двете. FM 335 се предлага и с подвързване с филм. Връзването играе решаваща роля в процеса на опаковане за транспортиране, съхранение и качество на фуража.

Машините DEUTZ-FAHR, които са оборудвани с патентованото* подвързване на фолио, използват обикновени 750 mm ролки с фолио. Използването на този тип фолио елиминира необходимостта от специално широко фолио, което спомага за улесняване на управлението на инвентара. Освен това улеснява смяната на филмовите ролки, тъй като теглото е по-малко (приблизително 27 кг). Важно предимство от използването на обикновено фолио е възможността да се използва много по-висок коефициент на предварително разтягане в сравнение с конвенционалните системи за подвързване с широко фолио. Това намалява разходите за фолио при използване на подвързване с фолио с 37% и намалява честотата на смяна на ролките фолио с още 30%.

* Патент или чакащ патент в една или повече държави

Винаги под контрол

Серията DEUTZ-FAHR FM, управлявана от контролната кутия AT 10, предоставя ясна и лесна за четене информация.

DEUTZ-FAHR FM 335 и FM 335 BP предлагат допълнителен комфорт с ISOBUS съвместимост. Това означава, че интуитивният потребителски интерфейс може да се показва на всички CCI терминали. Изберете от CCI 800 или CCI 1200. Алтернативно, мониторът VT 30 може да се използва с трактори, които не са съвместими с ISOBUS. Всички балопреси предлагат ясни настройки на оператора, като количество на слоевете мрежа и автоматично/ръчно стартиране на връзване.

Varimaster - Балопреси с променлива камера

  • Поемане
  • Оформяне на бала
  • Binding
  • Оборудване
Персонализирани опции за събиране на реколтата.

Всички модели VariMaster разполагат с cam-track пикап модул. Конструкцията на този 230-сантиметров подбирач означава, че дори най-дебелите и високи редове се събират ефективно и бързо. Новите модели OptiFlow с отворено гърло са оборудвани с неограничен всмукателен модул с ширина 210 см. Комбинацията от задвижвани долен и горен валяк осигурява максимална тяга към потока на културата за пълен капацитет.

За по-добро посрещане на специфичните нужди на вашата операция, има две налични опции за всмукване: OptiFlow - нережещата версия - или OptiCut - режещата версия.

Всички балопреси VM, с изключение на балопреси с директно подаване, са оборудвани с патентованата* технология за интегрален ротор. Простата система за всмукване на къси разстояния, която не изисква поддръжка, осигурява равномерно хранене, независимо от различните условия (на културите). Всички модули с интегрален ротор са снабдени със зъбци, изработени от износващи се плочи Hardox. Късото разстояние между ротора и подбирача осигурява изключителен поток на културата. Това принудително захранване прави възможни по-високи скорости напред за изключителна производителност и намалени щети по културите.

Перфектна форма и плътност на балата

Системата PROGRESSIVE DENSITY е доказала своята стойност при всички балопреси DEUTZ-FAHR VM. Системата увеличава напрежението, докато балата расте, осигурявайки твърда бала със здрава външна обвивка. Докато балата расте в камерата за балиране, рамото за опъване на ремъка е подложено на постоянно нарастващо съпротивление от два хидравлични цилиндъра и пружинен обтегач. Тъй като диаметърът се увеличава, плътността на балата също се увеличава. Резултатът е много твърда бала с умерена сърцевина – нито прекалено мека, нито прекалено твърда. С по-твърд външен слой, балите слама ще бъдат по-толерантни към лошите метеорологични условия, докато балите силаж ще запазят формата си за подобрено подреждане и по-лесно боравене.

Камерата за бали на серията VM 700 се състои от 3 ролки на камерата за бали и 5 ремъка. Лентите и ролките в камерата за бали осигуряват бързо, последователно формиране на сърцевината. В тази предкамера могат да бъдат избрани умерени или меки ядра, за да отговорят на нуждите на всяка операция.

Сламопресите от серия VM 1000 осигуряват плътност до 140 kg/m3 в слама благодарение на патентованата система* i-DENSE. Тази интелигентна система с двойно опъващо рамо осигурява оптимално разпределение на напрежението. Предното опъващо рамо създава оптимална начална камера и форма на балата при всякакви обстоятелства. Задното опъващо рамо създава високо опъване на ремъка за бали, твърди като камък. Благодарение на уникалната комбинация от системата i-DENSE и доказания дизайн с 4 ремъка + 3 ролки на камерата за бали, балопресите от серия VM 1000 предлагат бързо, сигурно и последователно формиране на бали при всякакви условия на културата, дори при силаж.

Искате ли да комбинирате опаковане и опаковане? VM BalePack е решение за вас.

Different binding solutions

Изключителна издръжливост на компонентите, минимално време на престой за максимално време за балиране. Благодарение на издръжливия дизайн на серията VM 1000, тези балопреси ви осигуряват здравината и надеждността, от които се нуждаете. 4 ремъка осигуряват оптимално формиране на коловози и бали. Устойчивите на износване и големи вериги се смазват с автоматична система за непрекъснато смазване на веригата. Зъбците на ротора са направени от износващи се плочи Hardox®.

Машините DEUTZ-FAHR, които са оборудвани с патентованото* подвързване на фолио, използват обикновени 750 mm ролки с фолио. Използването на този тип фолио елиминира необходимостта от специално широко фолио, което спомага за улесняване на управлението на инвентара. Освен това улеснява смяната на филмовите ролки, тъй като теглото е по-малко (приблизително 27 кг). Важно предимство от използването на обикновено фолио е възможността да се използва много по-висок коефициент на предварително разтягане в сравнение с конвенционалните системи за подвързване с широко фолио. Това намалява разходите за фолио при използване на подвързване с фолио с 37% и намалява честотата на смяна на ролките фолио с още 30%.

* Патент или чакащ патент в една или повече държави

Винаги под контрол

DEUTZ-FAHR VM 755 – 785, управлявани от контролната кутия VT 30, осигуряват ясна и лесна за четене информация.
Всички други балопреси DEUTZ-FAHR VM предлагат допълнителен комфорт със съвместимост с ISOBUS. Това означава, че интуитивният потребителски интерфейс може да се показва на всички CCI терминали. Изберете от CCI 800 или CCI 1200. Всички балопреси предлагат ясни настройки на оператора, като количество на слоевете мрежа и автоматично/ръчно стартиране на връзване.

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: