Комбайни

Серия C9300

Мощност:353 HP
Цилиндри6
Тегло16.900-18.300 kg
Междуосие:3.860-3.890 mm

Повече от 100 години опит, лоялни клиенти и върхови постижения: Минало и бъдеще на единствената серия DEUTZ-FAHR C9000. Четири модела: C9305 TS, C9305 TSB, C9306 TS и C9306 TSB. Тези …

Повече от 100 години опит, лоялни клиенти и върхови постижения: Минало и бъдеще на единствената серия DEUTZ-FAHR C9000. Четири модела: C9305 TS, C9305 TSB, C9306 TS и C9306 TSB. Тези машини съчетават изключителна производителност с изключителна универсалност (за приложения при големи площи), елегантен дизайн, невероятен комфорт и функционалност, за несравнима производителност при прибиране на реколтата от всички видове  култури. С мощни двигатели, превъзходна консумация на гориво, невероятно ниски експлоатационни разходи и опростена поддръжка, серията C9000 е наистина забележителна.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Общ преглед

  • НОЖ НА ХЕДЕРА
  • НАКЛОНЕНА КАМЕРА
  • Вършитба или сепариране
  • ПОЧИСТВАНЕ
  • ТРАНСПОРТИТАНЕ НА РЕКОЛТАТА
  • УПРАВЛЕНИЕ НА СЛАМАТА
  • Хидравлична трансмисия на двигателя
  • Кабина

Високо производителните стандартни хедери (с широчини от 5.40 м до 9.00 м, както и "Vario" хедери с ширина от 5.5 м до 9 м), са монолитни, с цел осигуряване на превъзходно разпределение на теглото и стабилност, което води до увеличаване на дълготрайността и производителността, независимо от широчината на хедера. 

Подаващият шнек, с голям диаметър, с широки спирали и спираловидно разпределени палци, осигурява непрекъснато подаване на окосената култура и прехвърляне на продукта към наклонената камера.

Система за захранване Extra Feeding

DEUTZ-FAHR разработи най-съвременна система за вършитба за зърнокомбайни от серия C9000. Това е здрава, надеждна и високопродуктивна система за вършитба, която обработва реколтата деликатно по време на сепарирането на зърното, за да осигури изключителни нива на качество на реколтата. Системата вече постига висока степен на разделяне на печалбата между вършачния барабан и вдлъбнатината, за да намали натоварването на сламотръсите, да увеличи производителността и да обработва сламата по-деликатно.

Турбината работи заедно с двустъпковата система от сита за почистване на огромни количества реколта; като реколтата се подава за доовършаване (когато е нужно) към тръскащата дъска с цел щадящо третиране на зърното, а и не се претоварва системата за вършитба.

Тръскаща дъска

Много дългата тръскаща дъска се движи с възвратно-постъпателно движение, което осигурява перфектна разслояване на плявата и сламата. Тъй като тези два компонента са по-леки от зърното, те се издухват незабавно при контакт с въздушния поток, създаван от турбо-вентилатора, за по-ефективно почистване на крайния продукт. Тръскащата дъска се демонтира лесно от комбайна, като така се минимизира времето за поддръжка и се опростяват операциите, необходими за преконфигуриране на машината за различна култура.

Бункер за зърно

Бункерът за зърно на машините от серията C9000 е с капацитет от 10 500 литра и се изпразва с изключително висока скорост от системата за разтоварване, благодарение на двата шнека, които удвояват скоростта на изпразване и след като бункерът се изпразни те се завъртат обратно, което предотвратява разпиляването на реколтата, елиминира загубата на време и загубата на производителност.

Нивото в бункера може да бъде наблюдавано чрез прозореца на кабината, а проба от зърното може да бъде взета през нарочен за целта външен люк. 

Индикаторна светлина и звуков предупредителен сигнал, задействани от два сензора в бункера, информират водача, че бункерът е пълен и че е необходимо да започне процедурата по разтоварване.

Дълга слама

Дългата слама се обработва внимателно от системата за вършеене, а сламотръсите я разтоварват в големи откоси, в перфектно състояние. Серията C9300 е с широко и директно отваряне точно под сламотръсите, за да осигури движение на сламата в права посока.

Двигателят на зърнокомбайн трябва не само да бъде достатъчно мощен, за да отговаря на производителността и функционалните изисквания за самата машина, но също така да управлява допълнително оборудване и допълнителни приспособления като сламорезачки, глави за рязане на царевица, резачки за стебла и др.

Той трябва също така да осигури адекватен резерв от въртящ момент, за да осигури надеждна работа дори при трудни условия без загуба на скорост на системата за вършитба.

Новите модели от гамата C9000 достигат несравними нива на производителност с минимално въздействие върху околната среда. 7,7-литровият двигател Mercedes-Benz OM936 произвежда до 381 к.с.

iMonitor

Ясен, опростен и винаги актуализиран, новият iMonitor определя нова ера в управлението на комбайна. Всички параметри и функции на комбайна се управляват директно от 8-инчовия iMonitor, с възможност за запазване и експортиране на всички данни за производителността. Удобна за потребителя философия за лесно идентифициране на точната страница и удобни бързи клавиши за бързо прескачане от една страница на друга, без да спирате събирането на реколтата. Интуитивна настройка на параметрите благодарение на цифровата клавиатура със сензорен екран. Страницата на улицата показва главно информация, свързана със скоростта и превозното средство. Страницата на полето показва състоянието и производителността на комбайна по време на жътва. Корекциите се извършват прецизно с лесна за четене система от параметри. Съвсем нова страница с хедър за рязане позволява на потребителя да контролира и регулира всички съответни настройки с един кадър.

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: