Зелена линия

Опаковане на балата с Wrapmaster

Решаваща част от процеса на производство на силаж е опаковането на балата за съхранение. Чрез опаковането на балата се предотвратява загубата на хранителни вещества и в резултат на това се …

Решаваща част от процеса на производство на силаж е опаковането на балата за съхранение. Чрез опаковането на балата се предотвратява загубата на хранителни вещества и в резултат на това се осигурява максимална хранителна стойност за вашите животни след времето на съхранение. DEUTZ-FAHR предлага най-пълната и разнообразна гама от индивидуални опаковки на пазара. Опаковките DEUTZ-FAHR са бързи, ефективни и преди всичко надеждни. Започвайки със стационарни машини за опаковане на кръгли бали до теглени машини за опаковане на големи квадратни бали, използвани от изпълнителите. Благодарение на няколко уникални характеристики, опаковките DEUTZ-FAHR правят истинска разлика в съхранението на качествена реколта.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Информация

  • Дизайн
  • Опаковане
  • Модели
  • Оборудване
Нископрофилен дизайн на шасито

DEUTZ-FAHR монтирани въртящи се машини за опаковане на бали се отличават с изключителна рамка с нисък профил, която осигурява абсолютна стабилност при товарене, опаковане и разтоварване на бали. Позицията на задния мост позволява рамката да бъде по-близо до земята, елиминирайки необходимостта от (активен) амортисьор при падане. Има постоянно прехвърляне на тежестта към трактора, което предотвратява движенията на теглича нагоре и надолу и предотвратява приплъзването на колелата на трактора при движение нагоре с бала върху масата или рамото за товарене. Балата може да се пусне в движение за максимална производителност!

Истинска интелигентност за опаковане

Стандартните предварителни разтегачи, които държат 750 mm ролка, са направени от алуминий, за да се избегне натрупването на лепкавост от фолиото. Двата външни края на алуминиевите ролки са конусовидни, за да поддържат оптималната ширина на филма и да намалят риска от разкъсване на филма. Специалният оребрен профил на алуминиевите ролки предпазва въздуха и водата от фолиото. Разположението на устройствата за предварително разтягане прави много лесна смяната на филмовите ролки. Стандартното предварително разтягане от 70% се достига чрез зъбна трансмисия с ниска поддръжка и ниско ниво на шум.

Освен стандартното единично разтягане, DEUTZ-FAHR представя изцяло новата серия WM с патентована* e-Twin система за отлично рентабилно бързо опаковане. Иновативната технология e-Twin позволява опаковане чрез уникален комбиниран дизайн на предварително разтягане с патентовано* разпределение на филма, за да спестите 50% време за опаковане и допълнителни спестявания на филм. Коничните ролки за предварително разтягане са позиционирани по такъв начин, че двете 750 mm обвивки с фолио с 2/3 припокриване са залепени заедно, осигурявайки двоен слой, преди да напуснат модула за предварително разтягане.

Открийте всички наши модели
Винаги под контрол

В зависимост от модела и предпочитанията на потребителя са налични две различни системи за управление. При машини с ръчно управление (M) машината се управлява с кабелни лостове. Тази система може също да бъде допълнена с брояч на бали/ветрове и функция за автоматично спиране. Компютърно управляваната версия (C) разполага с контролен блок, предоставящ цялата необходима информация и е в състояние да извърши автоматично целия процес на опаковане на бали.

WM 4044 е съвместим с ISOBUS. Следователно съвместимите с ISOBUS трактори няма да изискват отделна контролна кутия за обвивката. Мониторът CCI 800 или 1200 може да се използва с трактори, които не са съвместими с ISOBUS. Настройките на оператора, като избиране на предварително зададени размери на бали и превключване от транспортен в полеви режим, са достъпни през монитора. Предоставя се и информация, като преглед на процеса на опаковане и брой бали.

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: