Зелена линия

Балирайте и фолирайте наведнъж

След внимателно косене, въртене и гребене на вашия силаж, той трябва да бъде обезопасен за съхранение. За да се предотврати загубата на хранителна стойност, балата трябва да бъде запечатана възможно …

След внимателно косене, въртене и гребене на вашия силаж, той трябва да бъде обезопасен за съхранение. За да се предотврати загубата на хранителна стойност, балата трябва да бъде запечатана възможно най-скоро. Ние създаваме истинска операция от един човек с нашата комбинация от бали и опаковки. Ние в DEUTZ-FAHR вярваме в предоставянето на ефективни, но лесни за използване машинни техники, които ще дадат тласък на рентабилността на вашата компания. Перфектно оформени, последователни кръгли бали са крайният резултат, който всеки клиент търси. С над 30 години опит в балирането и опаковането, нашите машини могат да произвеждат бали с висока плътност дори при най-взискателните условия.

Благодарение на уникалния дизайн на CompacMaster+, с интегрирана опаковка, две операции се комбинират в една машина. Тази изключително компактна и лека машина тежи само 3700 кг. Със своето ниско тегло и отлична маневреност DEUTZ-FAHR CompacMaster+ е перфектен за хълмисти условия и за използване в малки/влажни полета с тесни врати за достъп.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Информация

  • Приемане
  • Оформяне на бала
  • Увиване
  • Оборудване
Нископрофилен дизайн на шасито

CompacMaster+ е оборудван с патентованата* технология за интегрален ротор с двойни зъбци, изработени от износващи се плочи Hardox. Hardox съчетава изключителна твърдост и издръжливост, което минимизира износването на зъбците на ротора. Простата, необслужваема всмукателна система увеличава максимално ефективността и производителността на машината с всички видове фураж. Късото разстояние между ротора и подбирача осигурява изключителен поток на културата. Това принудително захранване прави възможни по-високи скорости напред за изключителна производителност и намалени щети по културите.

Режещите системи DEUTZ-FAHR OC са проектирани за неограничен капацитет на всмукване и отлично качество на рязане. Те са признати от потребителите за една от най-добрите системи за рязане на пазара. Силажът се насочва и изтегля към ножовете в ранен етап, което подобрява потока и ефективността на рязане и също така предотвратява нежелано блокиране. CompacMaster+ се предлага с две различни режещи единици с 14 или 23 ножа, и двете с групов избор.

Постоянни и твърди кръгли бали

За компресиране на реколтата в постоянен размер и плътни бали, процесът на балиране трябва да бъде възможно най-ефективен, като същевременно е щадящ реколтата. Камерата за балиране на CompacMaster+ се състои от 18 ролки с профил на силовата верига за надеждно въртене на балата. 6 ролки в сегмента на долната камера създават идеална маса за опаковане, която е удобна за фолиото. Вградените плочи от неръждаема стомана с ниско триене предлагат значително намаляване на изискванията за мощност. Машината е стандартно оборудвана с две предварителни обтегачи с диаметър 750 mm и с високоскоростен интегриран опаковъчен пръстен обвива балата с 6 слоя фолио за 18 секунди. След като необходимия брой слоеве фолио са положени върху балата, долната част на компресионната камера се отваря надолу. Едновременно с това опаковъчният пръстен се повдига, оставяйки балата да се търкулне леко по земята. Не е необходимо прехвърляне на бала към машина за опаковане и няма риск от разширяване на балата.

Революционен пробив в увиването с фолио

Нова уникална функция като част от IntelliWrap на CompacMaster+ е патентованата* система за увиване на фолио. Концепцията за увиване с фолио на DEUTZ-FAHR предлага предимства чрез разходите, околната среда и лекотата на работа. Патентованото* връзване на фолио е система за връзване на фолио с 2 макари, която поставя фолио върху цилиндричната страна на балата в камерата за балиране. Няколко предимства в сравнение с други налични системи за увиване на фолио, използващи специално широко фолио; стандартно стреч фолио (750 mm), не е необходим специален широк филмов материал, до 37% спестяване на разходи за фолио за увиване на фолио поради по-високо съотношение на разтягане**, по-големи интервали за смяна на филмови ролки и оптимизирано време за обработка като начален и краен низ са възможно най-къси поради уникалната концепция с 2 барабана.

Винаги под контрол

CompacMaster+ е ISOBUS съвместим. Следователно съвместимите с ISOBUS трактори няма да изискват отделна контролна кутия за пресата. Като алтернатива CCI мониторът може да се използва с трактори, които не са съвместими с ISOBUS. Настройките на оператора, като количество на слоевете мрежа/фолио, автоматично/ръчно стартиране на подвързване и избор на програми за опаковане, са достъпни през монитора. Информация за оператора, като откриване на растеж на бали, преглед на процеса на опаковане и брой бали, също се предоставя.

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: