Специализирани, компактни

Серия 5 DF/DS/DV TTV

Мощност:67-116 HP
Цилиндри3-4
Тегло3.180-4.105 kg
Междуосие:2.086-2.216 mm

ПРЕВЪЗХОДСТВО В ПОСТОЯННАТА ЕВОЛЮЦИЯ.

Създаден специално за увеличаване на производителността с несравнима многофункционалност и ефективност, новата фамилия TTV от 5 DF/DS/DV серия се гордее с технология и ергономичност, побеждаващи класа, …

ПРЕВЪЗХОДСТВО В ПОСТОЯННАТА ЕВОЛЮЦИЯ.

Създаден специално за увеличаване на производителността с несравнима многофункционалност и ефективност, новата фамилия TTV от 5 DF/DS/DV серия се гордее с технология и ергономичност, побеждаващи класа, за работа с безкомпромисно представяне дори в най-ограничените пространства.

С по-мощни и икономични нови двигатели, TTV трансмисии, адаптивна независима предна ос и хидравлични системи със сензор за натоварване със 100 l/min помпа, новата специализирана серия вдига още повече летвата за безопасност, комфорт на управлени и производителност. В допълнение, моделите 5 DF TTV могат да бъдат оборудвани с ексклузивната система за управление на 4 колела,  която значително подобрява управлението и маневреността на тракторите, като същевременно намалява радиуса на завиване и допълнително повишава безопасността при работа.

Новата серия 5 DF/DS/DV TTV оптимизира производителността на всички земеделски операции, предлагайки несравнима гъвкавост и ефективност при всякакви условия. Тези трактори представляват идеалните решения не само за лозя и овощни градини, но и за общата поддръжка на зелени площи.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Общ преглед

  • Двигател
  • Трансмисия
  • ВОМ
  • Хидравлична система
  • Мостове и спирачки
  • Кабина
Компактен, ефикасен и разработен специално за земеделието.

Новите 3 и 4 цилиндрови FARMotion 35 и 45 двигатели, вложени в най-новото поколение трактор от серия 5 DF/DS/DV TTV, са още по-мощни и икономични от преди. Тези двигатели се отличават с определено иновативно техническо съдържание като впръскване под високо налягане Common Rail (с налягане на впръскване до 2000 бара), инжектори със 7 отвора, електронно контролиран вискостатичен вентилатор, въздушни филтри PowerCore и функцията OverBoost. Резултатът е впечатляващ пакет от високотехнологични решения, минимизиращи разхода на гориво, като същевременно увеличават максимално производителността. Изключителната компактност на пакета от използвани решения за последваща обработка на отработените газове, с външно охлаждана и EGR верига с електронен контрол на рециркулационния поток, DOC (дизелов окислителен катализатор), пасивен DPF и SCR, направи възможно поддържането на същите общи размери като задвижващ агрегат от предишно поколение Stage IIIB, за да се осигури голям ъгъл на завиване и отлична видимост от седалката на водача. Освен че включва множество нови технологични решения, внедрени, за да отговарят на стандартите за емисии на Stage V, всички двигатели в гамата също така осигуряват повече въртящ момент и мощност от преди, като най-добрият модел може да се похвали с впечатляващата максимална изходна мощност от 116 HP (126 HP с активна функция OverBoost).

Плавна, ефективна и надеждна.

Най-модерната TTV трансмисия прехвърля мощността към колелата ефективно и ефикасно при всякакви условия и при всякаква скорост, предлагайки ненадминат комфорт и безпроблемно плавно подаване на мощност без сътресения, превръщайки впечатляващата мощност на двигателя ефективно в превъзходна производителност, без загуба на производителност. И на всичкото отгоре трансмисията позволява дори максимална скорост от 40 км/ч, постижима при икономична скорост на двигателя!
Ергономичната конзола MaxCom предлага контрол с върха на пръста върху всички основни функции на трактора, за безпрецедентна практичност. Например, обръщането на посокатана движение може да се извършва просто и лесно с програмируемите от потребителя бутони на джойстика, докато дискът Sense позволява на водача да избира в рамките на диапазон от режими на двигателя и трансмисията от „ECO“, за минимален разход на гориво, до „Power“ ”, за максимална мощност и производителност.
Скоростта на двигателя и задвижващото отношение на трансмисията се съгласуват автоматично в реално време, за да поддържат трактора да работи възможно най-ефективно, независимо от условията. Водачът може да запаметява до 2 предни и 2 задни скорости и да ги използва при необходимост чрез просто натискане на съответните бутони.

Пълна многофункционалност и ефективност.

При новата серия 5 DF/DS/DV TTV, дори задният ВОМ е замислен за превъзходна функционалност, гъвкавост и производителност. Всички варианти на задния силоотводен вал и опционалния преден силоотводен вал са оборудвани с пропорционално задействан електромеханичен съединител с функция за автоматично разпознаване на натоварването, за стартиране и спиране на инвентара без внезапен откат - което също допринася за максимизиране на живота на самият инвентар.
Всички версии се предлагат като стандарт с 3 универсални скоростни режима (540 rpm, 540ECO и 1000 rpm), докато заден силоотводен вал със скорост на движение и 1000 rpm преден силоотводен вал се предлагат като опции. Изходящият вал на задния силоотводен вал е бързо взаимозаменяем във всички версии, което ви позволява да настроите силоотводния вал бързо и лесно за работа с всеки тип задвижващ вал на приставката, без да се налага да използвате непрактични и потенциално опасни адаптери. За по-голям комфорт и производителност при извършване на повтарящи се маневри, всички варианти се доставят стандартно с функция, която включва и изключва силоотводния вал автоматично по отношение на вертикалната позиция на приспособлението, монтирано на 3-точковата връзка на задния навес.

Изключителна възможност за конфигуриране, мощност и прецизност.

Новите трактори TTV от серията 5 DF/DS/DV се предлага с избор от изключително модулни и мощни хидравлични системи.

Тези трактори могат да бъдат оборудвани с до 5 електрохидравлични задни разпределители и с до 4 средно монтирани разпределители с допълнителни 3 хидравлични съединителя, дублиращи се от задните разпределители. Всички разпределители разполагат с електронен контрол на потока и контрол на таймера и се управляват от пропорционален контролер с джойстик. Безплатна обратна линия е стандартна, докато функцията PowerBeyond се предлага като опция. Големият брой хидравлични връзки позволява използването на трактора с комбинация от предни, средно навесни и задни приспособления. 5DS TTV се предлагат дори със специфично оформен резервоар за гориво, който позволява монтирането на средно монтирани приспособления, като същевременно запазва общата ширина на трактора под 1,3 м, за да извършва повече операции едновременно дори в най-тесните лозя. Моделите 5DF TTV се предлагат с избор на система с 84 l/min помпа или иновативен вариант с 100 l/min load-sensing помпа, която осигурява забележителните 70 l/min поток масло при скорост на двигателя от само 1350 обороти в минута, докато моделите 5 Series DS/DV TTV са оборудвани с хидравлична система със затворен център със 100 l/min помпа като стандарт. Моделите с технология за управление на 4 колела са стандартно оборудвани с Load Sensing помпа с дебит 115 l/min.

Във всички конфигурации основната система захранва с масло само навеса и разпределителите, а отделна хидравлична верига със специална помпа от 42 l/min доставя масло изключително към кормилната система и спомагателните съоръжения, за да осигури безупречно плавно управление дори при обороти на празен ход. Задният повдигач от 3800 кг (или 2600 кг при версиите 5DS/DV TTV) се управлява по електронен път като стандарт и се предлага с дублирани външни контроли, монтирани на задните калници. Задният навес също така включва функция за активно намаляване на колебанията. Предлага се и опционален преден навес с впечатляващите 1500 кг максимална товароносимост.

Уникални, иновативни характеристики за превъзходна безопасност.

Като алтернатива на конвенционалният въртящ се мост с висока товароносимост, новото семейство 5DF/DS/DV TTV от серия 5 се предлага и с изключителна адаптивна система за независимо окачване на предния мост, която осигурява оптимизирано действие на амортисьорите по отношение на скоростта на превозното средство, ъгъла на завиване и ъгъл на накланяне, за да осигури ненадминат комфорт и стабилност, независимо дали тракторът е в полето или на пътя.

Стандартно софтуерът за управление на активното предно окачване включва и функции против гмуркане и против преобръщане, които значително подобряват както безопасността, така и производителността. Anti-dive противодейства на внезапната компресия на предното окачване при спиране, за да съкрати спирачния път, докато Anti-roll автоматично регулира твърдостта на амортисьора при завиване, втвърдява окачването на външното колело, за да поддържа превозното средство правилно балансирано, подобрявайки стабилността и сцеплението и драстично намалявайки накланянето.

Също така стандартни са истинско спиране на всички колела и PowerBrake, което повишава безопасността при задържане на трактора в неподвижно положение и намалява загубите на мощност с до 2 HP в сравнение с конвенционалното решение.
Електрохидравлично включено 4WD и 100% заключващи се диференциални блокажи са стандартни, докато функция за автоматично управление на тези функции също се предлага като опция.

5 модела DF TTV се предлагат дори с технология за завиване на 4 колела. Тези модели имат намален радиус на завиване (до - 26% по-малко от сравним модел), като същевременно запазват същите общи размери на стандартен 5 DF TTV.

Комфортен салон с най-съвременни технологии.

Предлага се избор от три версии на кабина с 4 колони, различаващи се по ширина и дизайн на калника, за да съответстват на трите различни конфигурации на платформата на 5DF/DS/DV TTV и да осигурят несравнима ергономичност и комфорт. Заостреният профил на капака и щедрото остъкляване отлична видимост във всички посоки, докато напълно плоският под означава още повече място за краката на водача.
Воланът е регулируем за обхват и наклон, докато тъй като инструменталната група е монтирана на кормилната колона, регулирането на волана също регулира позицията на групата, така че да е идеално поставена и лесно видима за водачи с всякакъв ръст. Всички най-често използвани контроли са организирани върху иновативния подлакътник MaxCom, който е монтиран директно върху седалка. InfoCentrePro показва ясно цялата необходима информация относно състоянието на трактора и позволява на водача лесно да конфигурира множество функции. Най-претенциозните потребители могат също да изберат 8" iMonitor3, който не само прави настройването на параметрите на машината още по-лесно, но също така е съвместим с широка гама от решения за прецизно земеделие, като автоматично насочване и Isobus свързаност.
Новите кабини също могат да бъдат оборудвани със система за филтриране на въздуха в кабината, отговаряща на категория 4 за прилагане на защитни обработки на културите без използване на допълнителни РРЕ.

Оформления и опции

Приспособления за преден монтаж

5DS TTV се предлагат дори със специфично оформен резервоар за гориво, който позволява монтирането на средно монтирани приспособления, като същевременно запазва общата ширина на трактора под 1,3 м, за да извършва повече операции едновременно дори в най-тесните лозя.

DEUTZ-FAHR 5 DF/DS/DV TTV WARRIOR

За собствениците, които обичат да се отличават, DEUTZ-FAHR предлага желания вариант на оборудване Warrior дори в гамата 5 DF/DS/DV TTV Series.

Ексклузивната версия Warrior на 5 DF/DS/DVD TTV Series използва лъскава черна цветова схема, но функциите не са на място тук. С тази версия можете да се насладите на лукса на удобната седалка Warrior, автоматичната климатична система, Bluetooth аудио системата и мокетния килим в кабината.

В своята версия Warrior, 5 DF/DS/DV TTV Series правят смело впечатление и със сигурност ще се откроят безпогрешно.

SDF Smart Farming Solutions

ПРЕЦИЗНОСТТА Е ОСНОВНАТА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

SDF Smart Farming Solution позволява на потребителите да имат свободата и силата да избират продуктите, които най-добре отговарят на техните бизнес нужди, запазвайки пълната собственост върху техните решения и техните данни. Ние предоставяме продукти и услуги, които напълно отговарят на практическите изисквания на днешните фермери.

ТЕХНОЛОГИИ, ПРЕДСТАВЯНИ ВЪРХУ Series 5 DF/DS/DV TTV:

ISOBUS
SDF Guidance
SDF Data Management
iMonitor

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: