20/10/2022

Трансмисията RVshift, отличена като техническа иновация за 2022 г. на EIMA

  • Начало
  • Новини
  • Трансмисията RVshift, отличена като техническа иновация за 2022 г. на EIMA

За пореден път в EIMA FederUnacoma, италианската федерация на производителите на селскостопански машини, спонсорира състезание за присъждане на награди, повишаващи стойността на иновативни продукти, представени от производители в сектора в услуга на селското стопанство и градинарство, които стават все по-авангардни за качествено производство , безопасност и екологична устойчивост.

Федерацията възлага на SDF техническа иновация в две насоки:


Техническа иновация: RVshift трансмисия

01_rvshift_novità_web_IT.jpg

 

Хибридна трансмисия, управлявана по електронен път, за да предложи потребителско изживяване, което кондензира предимствата както на Powershift, така и на TTV, подобрявайки лекотата на използване и производителността.

Например, позволява да имате предварително определени съотношения, които също са напълно персонализирани, както и непрекъсната промяна на скоростта за прецизна работа до 5 км/ч, възможност за поддържане на трактора изправен без активиране на спирачките, оптимизиране на спирачните действия по време на движение по инерция при спускане, хидравлично обръщане при всички скорости.


Mention: Ultrasonic Guidance (US Guidance)

02_mention_usguidande_web_IT.jpg

Иновацията се състои от ултразвукова система, която позволява да има излишна и стабилна информация, използвана от навигационния алгоритъм за определяне на позицията и ориентацията на машината по отношение на заобикалящата среда със сантиметрична точност, също и в случай на блокиране на сензора от приспособления или тръби. Допълнителна функция е да разпознава и управлява правилно зони с липсваща или богата растителност.


Mention: EasyBUS (with XFarm Technologies)

03_easybus_mention_web_IT.jpg


Универсално и отворено мобилно приложение (Android и iOS) за използване на файлове с предписани карти на полето, независимо от ISOBUS възможностите на трактора или инвентара. Това решение позволява на малки селскостопански компании с машинен парк с ниско технологично съдържание да получат достъп до решения за прецизно земеделие.

Търсите резервни части?

Заявка за информация

Искате да запазите час за поддръжка?

Заяви сервизна помощ

Търсите конкретен модел? Свържете се с нас