29/05/2023

FarmCon 23 среща DEUTZ-FAHR

Запазете датата и маркирайте вашия календар. Ние сме развълнувани да обявим, че тази година, през уикенда от 1 юли до 2 юли, ние си партнираме с GIANTS Software, за да бъдем домакини на FarmCon 23.

Нямаме търпение да се срещнем с общността от геймъри, разработчици и фермерски ентусиасти по време на това издание, организирано в нашата DEUTZ-FAHR Arena в Lauingen.

 

Програма и график

Екипите на DEUTZ-FAHR и GIANTS Software са подготвили богата и забавна програма, която да забавлява както геймърите, така и фермерите, с няколко дейности, които смесват реалния и виртуалния свят на земеделието.

От виртуална страна, развлеченията ще се въртят около света на Farming Simulator, започвайки с новини за Farming Simulator 22, които могат да се играят на различни игрални станции, и наскоро пуснатата витрина на мобилни игри Farming Simulator 23. Основното събитие ще включва лигата по електронни спортове, Farming Simulator League (FSL), която ще се завърне със Сезон 5 и ще види как различните отбори се бият на виртуалната арена. Освен това ще се проведе и виртуално предизвикателство за подреждане на бали - победителите ще бъдат наградени с награди с марка DEUTZ-FAHR!

Що се отнася до офлайн забавленията, екипът на DEUTZ-FAHR е готов да предложи опита на тракторите в реалния живот! Пригответе се да работите с реални машини с тест драйв и предизвикателство за подреждане на бали. За най-любопитните можете да посетите и 45-минутната обиколка на завода, за да научите повече за това как тракторите оживяват.

Все още сте в купонджийско настроение след събитието? Ще ви очакваме на “FAHR-EVER DEUTZ Party” - FarmCon парти след час, започващо в събота от 17:00 като събитие на открито, завършващо рано сутринта в неделя в близката дискотека.

Търсите резервни части?

Заявка за информация

Искате да запазите час за поддръжка?

Заяви сервизна помощ

Търсите конкретен модел? Свържете се с нас