Открито поле

Серия 5 Keyline

Мощност:75-106 HP
Цилиндри4
Тегло4.000 - 4.250 kg
Междуосие:2.400 mm

Универсални трактори от среден клас.

Добре дошли в света на новия DEUTZ-FAHR серия 5 Keyline, една изключителна гама от трактори, които въплъщават гъвкавост, модулност, здравина и завидно добро съотношение …

Универсални трактори от среден клас.

Добре дошли в света на новия DEUTZ-FAHR серия 5 Keyline, една изключителна гама от трактори, които въплъщават гъвкавост, модулност, здравина и завидно добро съотношение цена-качество в рамките на средния сегмент на полезните машини.

Тракторите в серия 5 Keyline са проектирани да предлагат максимална гъвкавост, като същевременно осигуряват надеждна и иновативна производителност. Пъргавината е една от отличителните черти на тези трактори, благодарение на забележителния ъгъл на завиване и авангардни решения като PowerShuttle с регулируема реакция, Stop&Go система и ComfortClutch, които осигуряват плавно и удобно шофиране дори в най-предизвикателните ситуации. Освен това можете да подобрите изживяването при шофиране с опционалната трансмисия Hi-Lo Powershift, позволяваща лесно адаптиране към различни изисквания на място.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Общ преглед

  • Двигател
  • Трансмисия
  • ВОМ
  • Хидравлична система
  • Окачване и спирачки
  • Кабина
Създаден специално за селското стопанство

С или без AdBlue, изборът е ваш! Тракторите Keyline от серия 5 се задвижват от надеждния двигател FARMotion 45. Докато моделите 5095 и 5105 Keyline са оборудвани с пълно EAT решение, включително SCR катализатор, 5075 Keyline оборудва само DPF, постигайки съответствие с Stage V, без да изисква допълнително AdBlue.

Който и модел да изберете, всички двигатели FARMotion 45 са специално проектирани за селскостопански приложения, като предлагат оптимална мощност и, благодарение на високия си капацитет, въртящ момент при всякакви работни условия. А благодарение на големия 145-литров резервоар за гориво, 5 Keyline има достатъчно автономност за дълги работни дни, елиминирайки необходимостта от чести спирания за зареждане.

Серия 5 Keyline, както и другите трактори DEUTZ-FAHR Stage V, са официално сертифицирани за работа с HVO (хидротретирано растително масло) гориво, което прави тези трактори готови за предизвикателствата на съвременното земеделие, като намаляване на CO2.

5 предавки за всякакви нужди

Винаги правилната скорост. Доказаната и ефективна 5-степенна трансмисия предлага 20+20 или 40+40 предавки, което ви позволява винаги да избирате правилната скорост. Базовият вариант вече включва пълзящо устройство, което предлага скорости от по-малко от 400 m/h.

Комфортът и производителността в най-добрия случай могат да бъдат постигнати чрез добавяне на хидравличния PowerShuttle и 2-Step Powershift опция. PowerShuttle е идеален за работа с челен товарач, благодарение на функцията Stop&Go и сензорен съединител, която предлага 5 различни настройки за реагиране. Той също така включва опцията за комфортен съединител, която позволява на водача да сменя предавките без да натиска педала на съединителя. Освен това, 2-Step Powershift позволява не само смяна на 2 скорости без прекъсване на въртящия момент, но също така предлага 40 км/ч при намалени обороти на двигателя.

Скорости за всички мощности на вашите приспособления

ВОМ се управлява от съединител с множество мокри дискове и се управлява електрохидравлично чрез просто натискане на бутон. Бутоните за управление на ВОМ на задните калници подобряват комфорта при използване на оборудване. Силоотводният вал е оборудван с различни скорости, за да осигури правилната мощност за приспособленията, а силоотводният вал е оборудван със специален вал за прецизно управление.

Първокласна производителност и забележителна адаптивност

Серия 5 Keyline се предлага с хидравлична система, адаптирана към изискванията на клиентите. Благодарение на оптимизирано и цялостно разработено оформление (включително помпа, тръби и хидравлични клапани), ефективността беше увеличена, за да се постигне максимален резултат. Предлагат се два или три задни хидравлични клапана с двойно действие. За предния навес могат да се добавят два средно монтирани хидравлични клапана. В допълнение към основната помпа е монтирана допълнителна кормилна помпа, за да се гарантира винаги безпроблемно управление. Новите 5 модела Keyline се предлагат и с функцията EasyLift, която позволява спускане и повдигане на задния навес с до 4525 кг максимален товар, чрез просто натискане на бутон.

Водеща ефективност и безопасност

Новите модели на DEUTZ-FAHR серия 5 Keyline са проектирани с преден и заден мост, проектирани да осигурят изключителна здравина и несравнима надеждност. За цялостна спирачна способност, предната ос е стандартно оборудвана с множество потопени в масло дискови спирачки.

Диференциалите с пълна блокировка на двете оси се управляват електронно и се задействат хидравлично. В допълнение, 5-те модела Keyline предлагат широка гама от селскостопански гуми, които могат да бъдат монтирани на традиционни регулируеми джанти или на здрави джанти "Waffle". Благодарение на иновативния си дизайн, тези джанти могат да сведат до минимум вибрациите на колелата по време на движение с висока скорост.

При поискване се предлага пневматична спирачкна система за ремарке.

TopVisionEvo: Кабината, която търсите, само с 4 колони.

Новият трактор DEUTZ-FAHR 5 Keyline е оборудван с удобна кабина. Една съществена характеристика на кабината DEUTZ-FAHR 5 Keyline е нейната конструкция само с 4 колони, което я прави удобна и практична, предлагаща перфектна видимост.

Кабината се отличава с усъвършенстван и модерен дизайн, с просторен прозорец и привличащ вниманието профил на монолитния капак, осигуряващи фантастична видимост при всякакви условия.

Дори при условия на слаба светлина видимостта остава перфектна, благодарение на 12-те мощни работни светлини, подпомагащи всяка дейност.

Осигурен е комфорт през целия ден в новата кабина TopVisionEvo, която вече е в основата и включва климатик, радио и окачване на кабината Hydro Silent Block, което намалява вибрациите с до 40%. Телескопичната и напълно регулируема кормилна колона, заедно с окачената седалка с множество настройки, позволяват на оператори с всякакъв ръст да намерят перфектната си позиция за полеви и пътни транспортни дейности

.

Оформления и опции

Комплекти за челен товарач

Изключителната гъвкавост на серия 5 Keyline наистина се откроява, когато тези трактори се използват с челен товарач. Ето защо тези трактори се предлагат фабрично с избор от два комплекта за монтаж на челен товарач. Комплектът Light осигурява само рамката за свързване на челния товарач към трактора, докато с комплекта Ready освен това са монтирани и всички хидравлични/електрически връзки и джойстика за управление (механичен или електронен). Предлага се специална задна баластна тежест, за да се осигури правилно разпределение на теглото между предната и задната ос и да се предпази предната ос от прекомерно механично натоварване.

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: