Специализирани, компактни

Серия 5DF

Мощност:91-116 HP
Цилиндри3-4
Тегло3.590-4.105 kg
Междуосие:2.044-2.216 mm

Последните технологични актуализации на специализираните платформени трактори DEUTZ-FAHR.

Серията 5 DF включва пет модела, вариращи от 91 до 116 к.с., с 3 или 4-цилиндрови двигатели, две различни междуосия и много …

Последните технологични актуализации на специализираните платформени трактори DEUTZ-FAHR.

Серията 5 DF включва пет модела, вариращи от 91 до 116 к.с., с 3 или 4-цилиндрови двигатели, две различни междуосия и много опции по отношение на трансмисии, хидравлика и аксесоари.

Пълната интеграция на мощни, надеждни и ефективни двигатели, като FARMotion 35 и 45, с високопроизводителни трансмисии, изцяло проектирани и произведени от производителя за този клас трактори. Гарантира върхова производителност в класа, като същевременно поддържа ниски нива на гориво консумация.

Ниските височини на калника и заостреният и наклонен преден капак осигуряват максимални нива на пъргавина, което прави тези трактори идеални за работа с киви, десертно грозде и всяко друго овощарство. Въпреки липсата на кабина, комфортът все още е на максимални нива, благодарение на 4 Hydro-Silent Block окачване на платформата, седалка на водача с пневматично окачване, независимо окачване на предния мост и дори електронно задно повдигане със система за гасене на вибрациите.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Общ преглед

  • Двигатели
  • Трансмисия
  • ВОМ
  • Хидравлична система
  • Оси и спирачки
  • Зона на водача
FARMotion 35 и 45, предназначени за селското стопанство.

Новите 3 и 4-цилиндрови двигатели FARMotion Stage V, използвани в моделите от серията 5DF, са дори по-мощни и икономични от всякога. Тези двигатели се отличаваи със страхотен пакет от иновативно техническо съдържание, като електронно управляваното впръскване Common Rail (до 2000 бара) с инжектори със 7 отвора, вискостатичен вентилатор и филтър за всмукване на въздух за горене PowerCore. Всичко това намалява потреблението на гориво и повишава производителността. Благодарение на изключителната компактност на пакета от използвани решения за последваща обработка на отработени газове, който включва външен (електронно охлаждан и модулиран) EGR, DOC (дизелов оксидационен катализатор), пасивен DPF и SCR, тракторът има същия наклонен, заострен капак като предишни версии Stage III/B, осигуряващи отлична пъргавина, която е допълнително подобрена от големия ъгъл на завиване на трактора. В допълнение към новата технология, внедрена за съответствие с разпоредбите за емисиите на Stage V, всички двигатели вече развиват по-голям въртящ момент и мощност, достигащи до 116 к.с. при модела от най-висок клас. FARMotion 35 и 45 дори могат да работят с алтернативни горива, като са официално сертифицирани за работа с HVO (хидротретирано растително масло). Поради това платформените трактори от серия 5 DF са готови да се справят с предизвикателствата на селското стопанство на утрешния ден, като например повишаване на екологичната устойчивост чрез намаляване на CO2.

Проектиранa за максимална ефективност.

Модулните трансмисии на новите трактори  от серият 5DF са продукт на обширния опит на SDF в разработването на авангардни трансмисии за специализирани трактори. Ефективността и модулността са определящите черти на многото налични опции, които варират от високоефективна, напълно синхронизирана механична версия до най-съвременната скоростна кутия HML с PowerShuttle. Широкото предлагане на трансмисии - от 12+12 скорости до версия с 45+45 скорости, с три (HML) Powershift предавателни числа позволява конфигуриране на трактора според нуждите на всеки лозар и овощар. Версиите с 5 предавки (15+15, 30+15, 30+30 Hi-Lo и 45+45 HML) могат да се движат с 40 км/ч при икономични обороти на двигателя. Междувременно, в другия край на спектъра, стандартно се предлага свръхпълзяща предавка, която позволява работа да се извършва при скорости, вариращи от 203 до 295 m/h (в зависимост от конфигурацията) с най-ниска предавка и двигател на максимални обороти . Трактори, оборудвани с функция PowerShuttle като стандартни функции Stop&Go, ComfortClutch и SenseClutch, които повишават производителността, като същевременно намаляват стреса на водача.

Гъвкав и ефективен за максимална производителност.

ВОМ също така предлага богат избор от конфигурационни решения: режимите 540 rpm и 540 ECO са стандартни, с удобен селектор до седалката на водача. Водачите могат също така да избират между конвенционални фиксирани карданни валове или универсални сменяеми шлицови валове. И накрая, друга потенциална опция е да добавите режим 1000 rpm, както и силоотводен вал със скорост на движение. За фермерите, които работят с комбинация от приспособления или с предни такива, се предлагат преден ВОМ 1000 и преден навес.

Изключителна мощност и максимална възможност за конфигуриране.

Deutz-Fahr предостави на тракторите от серия 5 DF мощна система с широка гама от опции за оборудване. Помпите, предназначени за навеси и разпределители, постигат максимален дебит от 68 l/min (със система с двойна помпа). Междувременно отделна втора хидравлична верига, предоставена като стандарт и предназначена за кормилното управление и спомагателните устройства, използва независима помпа за изключително гладко маневриране дори при празен ход на двигателя и работещи повдигащи и/или разпределители. Предлагат се до 10 задни хидравлични клапана отзад, с избор на различни режими на работа и опция за добавяне на клапан за регулиране на потока. Свободното връщане винаги се предоставя като стандарт, за да се гарантира оптималното използване на оборудването, задвижвано от хидравлични помпи. Налични са 4 хидравлични съединителя в средно монтирано положение, както и свободна връщаща линия без налягане. Механично контролираният заден навес има максимален капацитет от 3130 кг, докато версия с 3940 кг се предлага като опция. Все още като опция се предлага електронно повдигане на задната част, предлагащо допълнителни възможности за регулиране (скорост на падане, ограничение на максималната височина) и система за гасене на вибрациите.

Най-висока безопасност и клас на теглене.

Серия 5 DF трактори без кабина предлагат здрава предна ос, която позволява малък ъгъл на завиване, осигуряващ превъзходна маневреност дори в най-тесните условия в полето. За да се предложи истинско спирачно действие на всички колела, дискови спирачки в маслена баня са осигурени на всичките 4 колела като стандарт. Отличното разпределение на теглото, оптималният баланс между просвета, нисък център на тежестта и наличието на спирачка на всички колела повишават нивото на безопасност при работа при всяка задача, особено при работа на наклон. 100% блокаж на диференциала и задвижване 4х4 се активират с просто натискане на бутон. Предлага се като опция ексклузивното независимо окачване на предния мост. Това най-съвременно решение повишава както комфорта, така и безопасността, като винаги предлага функции като Anti-Demping, Anti-Roll, Anti-Dive и Active Self-Niveling.

Комфорт, невиждан досега за трактор без кабина.

Зоната на водача на платформата Series 5 DF е проектирана да отговаря на най-новите ергономични стандарти, гарантиращи максимален комфорт дори при трактори без кабина. Платформата, налична в различни размери и форми, за да предложи най-доброто прилягане към различните размери гуми, е окачена на 4 иновативни стойки Hydro Silent-Block, за да осигури ефективно поглъщане на вибрациите, генерирани от силовото предаване. В допълнение към това се предлага седалка за водача с механично окачване, което допълнително намалява вибрациите. Органите за управление са подредени в съответствие с познатото цветово кодирано оформление на DEUTZ-FAHR, за да се улесни използването дори от най-неопитните водачи. Предлага се пакет от светлини за управление и работа, както и CTM свързаност.

Технически характеристики

SDD

Кормилно управление двойно изместване. Това е помпа с двоен ротор, която се активира и дезактивира с помощта на бутон. Специален електромагнитен клапан променя работния обем на кормилната помпа. Това намалява наполовина броя завъртания на волана, необходими за извършване на маневри.

DTC

DTC означава диференциален контрол на сцеплението. Това е диференциал с електронно управление с автоматична, прогресивно включена система за заключване на диференциала. Предният и задният диференциал са с възможност за блокиране до 100%, за да предотвратят приплъзване на колелата и да поддържат постоянно сцепление при различни условия на сцепление. DTC значително подобрява представянето на пътя и на полето.

Anti-dive + anti-roll

Системата против гмуркане /аnti-dive/ предотвратява гмуркането на предното окачване и изместването на центъра на тежестта, за да направи спирането значително по-безопасно. Функцията против преобръщане /anti-roll/ автоматично регулира амортисьорното действие на окачването по отношение на ъгъла на завиване и скоростта, за превъзходна стабилност и сцепление, особено при преодоляване на завои по време на използване на пътя.

SDF Smart Farming Solutions

ПРЕЦИЗНОСТТА Е ОСНОВНАТА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

SDF Smart Farming Solution позволява на потребителите да имат свободата и силата да избират продуктите, които най-добре отговарят на техните бизнес нужди, запазвайки пълната собственост върху техните решения и техните данни. Ние предоставяме продукти и услуги, които напълно отговарят на практическите изисквания на днешните фермери.

ТЕХНОЛОГИИ, ПРЕДСТАВЯНИ ВЪРХУ Series 5DF:

SDF Data Management
SDF FLEET MANAGEMENT

SDF Extracare

SDF Extracare

DEUTZ-FAHR предоставя една от най-добрите гаранции в бранша

SDF ExtraCare защитава вашата инвестиция, осигурява ви максимален контрол върху оперативните разходи и гарантира дълъг живот на вашиата машина. Можете да разчитате на високото техническо познание и професионалната поддръжка, предоставена от сервизната мрежа на DEUTZ-FAHR.

ВАШИТЕ ПРЕИМУЩЕСТВА:

Защита на инвестициите
Запазване на стойността
По-добри възможности за препродажба
Използване на оригинални части и смазочни масла
Напълно прехвърляем
3 или 5 години гаранция

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: