Зелена линия

Барабанни косачки

Повече от 55 години барабанните косачки DEUTZ-FAHR поставят еталон, който другите да следват. Дори и при най-предизвикателните условия, тези машини предлагат на фермера спокойствието на идеално чисти и прецизни резултати …

Повече от 55 години барабанните косачки DEUTZ-FAHR поставят еталон, който другите да следват. Дори и при най-предизвикателните условия, тези машини предлагат на фермера спокойствието на идеално чисти и прецизни резултати при косене.

За максимална производителност DEUTZ-FAHR разработи предно навесните косачки DM 727F, DM 730F и DM 732F с ширини на косене от 2,69 до 3,19 m и иновативната тройна косачка DM 788, която може да коси с три различни ширини на косене (8,30 , 8,54 и 8,84 m). С тройната косачка DEUTZ-FAHR DM 788, трактор от 85 kW (116 к.с.) е всичко, от което се нуждаете, за да постигнете несравнима производителност. Гамата DrumMaster е завършена със задна косачка DM 730 с ширина на косене 3,04 m. Тази косачка разполага с усъвършенстван дизайн на главата за оптимална работа при предизвикателни условия.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Барабанни косачки - предни

  • Рязане
  • Безопасност
Безупречно представяне на терена

Отличаващи се с проста, твърда рамка, моделите DM 727F, DM 730F и DM 732F представляват най-рентабилния избор за най-честите приложения. Фиксираната връзка или връзката PENDELFLEX гарантират, че косачката следва идеално надлъжно терена. Напречните неравности се компенсират от рамената на предния повдигач.

Безопасност, когато имате нужда от нея

Страничните капаци DEUTZ-FAHR FlexProtect са изработени от полиетилен. Този материал се огъва в случай на удар с препятствие, предпазвайки частите на косачката и след това се връща в първоначалната си форма. Стандартно оборудван с интегрирана защитна шина, която ефективно предотвратява повреда на защитните капаци.

Барабанни косачки - задни

  • Рязане
  • Безопасност
  • Съхранение
Непрекъснато производство на фураж

Качеството на косене зависи в голяма степен от скоростта на транспортиране на окосената трева. DEUTZ-FAHR използва барабани с две плоски страни и завинтващи се транспортни ленти за оптимално транспортиране на реколтата без риск от блокиране. Тази система също така предотвратява риска от оплитане на стъблата около барабаните.

DEUTZ-FAHR предлага различни модели барабанни косачки със задно монтиране. Добре познатите KM 3.16, KM 3.18 и KM 3.21 продължават да доказват своя умен и прост дизайн, качество и производителност по целия свят. Допълнено със задно монтирана барабанна косачка DrumMaster 730 с дължина 3,04 м, широката гама предоставя на всеки клиент подходящо решение за косене.

Освен това DEUTZ-FAHR предлага версия с още по-висок капацитет, като поддържа изискванията за мощност възможно най-ниски. Поради компактния си дизайн и изискването за ниска мощност, тройната барабанна косачка DEUTZ-FAHR е подходяща за трактори от 85 kW (116 к.с.). Освен това косещите агрегати от серия DM 700 се представят изключително при всички култури и дори при най-предизвикателните условия. Свободно въртящите се чинии правят тази косачка много лесна за теглене.

Да направите инвестицията си трайна

Всички модели с 4 барабана имат интелигентна система, предотвратяваща риска от повреда на страничните капаци. Страничните капаци DEUTZ-FAHR FlexProtect са изработени от полиетилен. Този материал се огъва в случай на удар с препятствие, предпазвайки частите на косачката и след това се връща в първоначалната си форма. Моделите с 2 барабана са стандартно оборудвани с интегрирана защитна релса, която ефективно предотвратява повреда на защитните капаци.

Барабаните на косачките DEUTZ-FAHR са проектирани за продължителна употреба с дълъг живот. Специални заварки или здрави подсилващи плочи, монтирани в зоната, подложена на най-голямо напрежение, за да се предотврати преждевременното износване на косещите плочи.

DM 788 е оборудван стандартно с хидравлична система за безопасност при прекъсване. При удара в препятствие, косилките се движат нагоре и назад, независимо една от друга. Тази хидравлична система за спиране също контролира хидропневматично налягането върху земята.

Бързи и лесни маневри

DM 730 се предлага с допълнителна стойка за паркиране, за да съхранявате машината във вертикално сгънато положение, това е полезно за оптимизиране на пространството за съхранение. Височината е само 3,6м.

Косачката DM 788 може да се отделя и съхранява в сгънато положение върху интегрираните опори. Това спестява значително място във вашия навес или двор, когато съхранявате косачката.

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: