Комбайни

Серия C7000

Мощност:327-353 HP
Цилиндри6
Тегло16.100-17.700 kg
Междуосие:3.890 mm

Елегантен дизайн с нов, свеж вид. Новата серия C7000 се гордее с модерен дизайн, сътворен от Giugiaro, който изразява технологичното превъзходство на бранда DEUTZ-FAHR - гаранция за отлично овършаване и …

Елегантен дизайн с нов, свеж вид. Новата серия C7000 се гордее с модерен дизайн, сътворен от Giugiaro, който изразява технологичното превъзходство на бранда DEUTZ-FAHR - гаранция за отлично овършаване и превъзходно качество на зърното и сламата, благодарение на над 100-годишния опит и постоянната развойна дейност на машините за прибиране на реколтата. Серия C7000 е безстрашна пред предизвикателни условия и осигурява превъзходна продуктивност и вършитба във всякакви ситуации. Серия C7000 се задвижва от 7.7-литрови двигатели Mercedes-Benz OM936, които имат изключително представяне на полето и едновременно с това са с най-ниските стойности на консумацията на гориво в този клас, което е осъществено благодарение на SCR технологията с AdBlue® добавка. Всички тези функции се съчетават, за да направят комбайните от серия C7000 перфектното решение за всички възможни условия на работа.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Общ преглед

  • Нож на хедера
  • Наклонена камера
  • ВЪРШИТБА ИЛИ РАЗДЕЛЯНЕ
  • Почистване
  • Транспортиране на реколтата
  • УПРАВЛЕНИЕ НА СЛАМА
  • ХИДРАВЛИЧНА ТРАНСМИСИЯ НА ДВИГАТЕЛЯ
  • Кабина
Режеща система Шумахер

Прецизен и чист срез дори при висок добив. Високопроизводителните хедери (стандартни ширини от 4,20 м до 9,00 м. и Vario хедери с работна ширина от 5 до 9 м) са с монолитна структура и са здрави и надеждни, с превъзходно разпределение на теглото и прецизност. Прибиращият шнек е с голям диаметър с широки спирали и спираловидно разпределени шнекови палци, осигурява непрекъснато подаване и пренос на продукта. Това е една високоефективна система, която обработва и подготвя зърното ефикасно на всеки етап от процеса - от рязане до транспортиране и преработка, без прекъсвания и с изключителна прецизност.

 

Хедърите DEUTZ-FAHR са проектирани за многостранни приложения. Както комплектът за слънчоглед, така и за рапица може лесно да се монтира на стандартния хедър за зърно, за да се разширят приложенията на комбайна и за още по-изгодна възвращаемост на вашата инвестиция.

 

ВЪРШИТБА ИЛИ ОТДЕЛЯНЕ
 

 

Grain Tank

Моделите C7205 (с 5 сламотръса) са оборудвани с 8 500 литров бункер за зърно, докато C7206 (със 6 сламотръса) имат бункер от 9 500 литра. Бункерът се захранва от елеватор за зърно, който има сгъваема връзка, за да се сведе до минимум рискът от раздробяване на зърното, както и да се осигури оптималното пълнене на бункера под всякакъв ъгъл. Нивото в бункера може да се проследи чрез прозорец в кабината, докато качеството на вършеене може да се провери чрез външен люк за вземане на проби от зърното. Два сензора в бункера активират индикаторна светлина и звуков предупредителен сигнал, за да информират шофьора, че бункерът е пълен и че е необходимо транспортното средство да се приближи до комбайна и да се разтовари зърното.

Straw Chopper

Интегрираната сламорезачка е оборудвана с ротор с 48 режещи ножа, подредени в 4 реда при 5 модела сламотръси или с 60 ножа при 6 модела сламотръси. Остриетата са назъбени и извити.
Тази конфигурация създава въздушен поток, който разпръсква материала равномерно по цялата повърхност на масите за рязане и може да се регулира с ръчно управлявани дефлектори (електрическа система за регулиране, налична като опция).
Системата може да бъде настроена да нарязва слама или царевица чрез проста смяна на два макари, без да се изискват допълнителни редуктори за вършитба на по-тежки култури.
Позицията на насрещното острие се регулира, за да се получи необходимата степен на нарязване.

 

Двигателят на комбайна не само трябва да бъде достатъчно мощен, за да изпълни изискванията за производителност и функционалност за самата машина, но и да работи с допълнително оборудване и допълнителни приспособления като сечка за слама, адаптери за царевица, сечки за стъблата на царевицата и др. Той също така трябва да има подходящ резерв на мощност, за да се осигури надеждна работа дори при трудни условия без загуба на скоростта на системата за вършеене. Новите модели от гамата C7000 достигат несравнимо ниво на производителност с минимално въздействие върху околната среда. 7.7-литровият двигател OM936 на Mercedes-Benz може да достигне до 320 к.с. (340 к.с. с Overboost).

 

Новата кабина "Commander Cab V" е проектирана за отлична видимост, за да осигури ясен изглед към хедера и да предложи просторна, комфортна и ергономична работна среда, олицетворяваща уникалните предимства на марката DEUTZ-FAHR. Вътрешността на кабината е атрактивно проектирана с приятни за окото цветове от релаксиращи материали с мекота при допир. Широкият размер, поддържащата и напълно регулируема седалка на водача (налична с пневматично или механично окачване) е перфектното допълнение към иновативния дизайн на кабината. Кормилната колона с безстепенно регулируема,което допринася за отличната видимост. Воланът е покрит с противоплъзгащ се материал и е с форма, която осигурява удобно захващане. Климатичната система позволява на шофьора да настрои температурата и въздушния поток според личните си предпочитания и да поддържа удобна работна среда в кабината на Commander CabV. Висококачественият завършек на Commander Cab V, внедрявана в серия C7000, допринася за първокласната елегантност на комбайните от марката Deutz-Fahr.

 

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: