Комбайни

Серия C6000

Мощност:250 HP
Цилиндри6
Тегло13.500-14.500 kg
Междуосие:3.892 mm

Представяне на нов крайъгълен камък в еволюцията на гамата DEUTZ-FAHR, посветена на селското стопанство.
Нашият богат опит в областта, съчетан с диалог с лоялни клиенти на DEUTZ-FAHR, за да се …

Представяне на нов крайъгълен камък в еволюцията на гамата DEUTZ-FAHR, посветена на селското стопанство.
Нашият богат опит в областта, съчетан с диалог с лоялни клиенти на DEUTZ-FAHR, за да се вслушваме в техните нужди, формира основата за разработването на C6205. Надежден и компактен, но предлагащ изключителна производителност: Нов еталон за клас 5 сламотръса, капсулиращ превъзходната технология и концепции на системите DEUTZ-FAHR. Машина, предназначена за средни ферми, целящи по-голяма независимост, замислена за прибиране на всички видове култури с изключителни резултати. С два модела, четири версии и изключителна гъвкавост, която прави възможен огромен избор от различни конфигурации, C6205 и C6205 TS са безценни съюзници за вашата работа.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Общ преглед

  • Хедер
  • Захранващ канал
  • Вършитба или сепариране
  • Почистване
  • Транспорт на реколтата
  • Управление на слама
  • Хидравлична трансмисия на двигателя
  • Кабина

Хедера на зърнокомбайна е мястото, където започва целият процес на жътва. Ето защо DEUTZ-FAHR създаде широка гама от надеждни хедери, за да отговори на нуждите на всеки клиент. Хедерите DEUTZ-FAHR са синоним на прецизни резултати при рязане, надеждност, здрава конструкция и гъвкавост. Гамата покрива широк спектър от широчини на рязане със седем варианта (четири стандартни хедера с размери 4,20, 4,80, 5,40 и 6,30 m и два хедера с променлива ширина с размери 5 и 5,5 m), с уникални възможности, които могат да бъдат разширени още повече чрез инсталиране на аксесоари проектиран да се погрижи дори за най-специализирания случай.

 

Особено внимание към продукта

Корпусът на захранващото устройство на C6205 гарантира, че събраната реколта се прехвърля деликатно и с точно същата скорост към вършачната система. Хедера се подава по цялата ширина на корпуса и е закрепена към три подсилени носещи вериги. Елеваторният канал е в състояние да работи дори с много тежки хедери, което позволява да се използват дори машини за събиране на царевица и гарантира, че цялата мощност се предава при пълна безопасност. Машината е стандартно оборудвана с два повдигащи цилиндъра, докато трети е наличен за използване с особено тежки хедери. За още по-прецизно качество на рязане машината може да бъде оборудвана със система за автоматично управление, която компенсира страничните движения на хедера за изключително прецизни резултати, особено при работа с по-големи ширичина на рязане.

DEUTZ-FAHR означава безкомпромисно представяне. Системата за вършитба на C6205 предлага същите възможности като по-големите модели, за да осигури несравнима производителност при всякакви култури и безупречно качество на зърното и сламата.

 

C6205 съчетава мощност с нежно докосване. Високоефективната почистваща система - отличителна черта на всички зърнокомбайни DEUTZ-FAHR - гарантира както превъзходна производителност, така и качество.
Реколтата се прехвърля от сламотръсите в тавата за подготовка на зърно, която се движи в обратна посока, за да разпредели продукта равномерно. Той се натъква на предварително сито, преди да достигне горното сито, което създава необходимата двойна стъпка по пътя на културата, за да я забави и предварително почисти преди действителния процес на почистване.

Бункер

Вашата реколта се транспортира в голям бункер за зърно от 7000 литра, така че да можете да продължите да работите без прекъсвания. Проверката на събрания продукт е бърза и лесна, с нова система за вземане на проби, която е лесно достъпна точно извън кабината на водача. Бункерът се захранва от елеватора за зърно, който разполага със сгъваема връзка, за да се минимизира рискът от раздробяване на зърното, както и да се осигури оптимално пълнене на бункера под всякакъв ъгъл. Два сензора в бункера активират светлинен индикатор и звуков предупредителен сигнал, за да информират водача, че бункерът е пълен и че е необходимо да приближите трактора до вършачката за разтоварване в ремаркето.

Сламорезачка

Интегрираният сламорезачка е оборудван с ротор с 48 режещи остриета, подредени в четири реда:
Тази конфигурация произвежда въздушен поток, който разпръсква материала равномерно по цялата повърхност на режещите пръти и може да се регулира с ръчно управлявани дефлектори (електрическа система за регулиране се предлага като опция).
Системата може да бъде настроена да нарязва слама или царевица чрез проста смяна на два макари, без да се изискват допълнителни редуктори за вършитба на по-тежки култури.
Позицията на насрещното острие се регулира, за да се получи необходимата степен на нарязване.

Използване на всяка унция сила за работа

Мощността се отвежда от двата края на коляновия вал, което прави възможно разделянето на хидравличните и механичните функции и осигурява директна трансмисионна система без загуби на мощност.
Това също означава, че се използват по-малко задвижващи ремъци и че самите ремъци са по-достъпни, намалявайки текущите разходи за комбайна.

COMMANDER CAB EVO II.

Кабината COMMANDER CAB EVO II съчетава изключителен комфорт и усъвършенствана технология, за да сведе до минимум умората на водача и най-вече да увеличи максимално безопасността. Електрическите контроли на функциите за вършитба са разположени на върха на пръстите на водача на дясната конзола. Звукоизолираната кабина е оборудвана и с изпитана климатична система, осигуряваща идеални работни условия дори при високи външни температури. Въздушните филтри на кабината предпазват кабината от прах, за безупречен комфорт при всякакви условия. Облицовката на тавана включва бутоните за управление на климатика и вентилационните отвори и автоматично заключваща се щора за слънце. Опростените скоби позволяват лесен достъп до климатичната система за поддръжка без инструменти.
Опционален преносим хладилник също може да бъде прибран под пътническата седалка в кабината, като не заема ценно място и превръща дори най-дългия работен ден на полето в удоволствие.

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: