Зелена линия

Големи сламопреси

Нашата цел е да разработим машини, които ще дадат тласък на рентабилността на вашата компания. Високата производителност е ключов фактор за успех за всяка голяма квадратна балопреса. Балопресите DEUTZ-FAHR BigMaster …

Нашата цел е да разработим машини, които ще дадат тласък на рентабилността на вашата компания. Високата производителност е ключов фактор за успех за всяка голяма квадратна балопреса. Балопресите DEUTZ-FAHR BigMaster разполагат с няколко уникални точки, които ще осигурят необходимия капацитет на вашата компания. Способността да се произвеждат бали с най-високо качество при всякакви условия на културите отличава балопресите DEUTZ-FAHR BigMaster от всички останали. Перфектно оформени бали, висока производителност и изключителна издръжливост гарантират, че DEUTZ-FAHR BigMaster ще бъде печеливша инвестиция.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Информация

  • Приемане
  • Оформяне на бала
  • Завързване на възли
  • Оборудване
Проектиран за оптимално прибиране на реколтата.

Отличаващ се с иновативен дизайн, този подбирач с ширина на засмукване от 2,30 м, събира дори най-дебелите и високи валове ефективно и бързо. Системите за контрол на наклона и регулиране на височината означават, че машината следва плътно контурите на терена, за да осигури цялостно събиране. Приемащият валяк подава материал към ротора ефективно, независимо от условията на културата. За да адаптирате машината към вашите полета, имате избор между фиксирани и въртящи се подбиращи колела. Въртящите се колела на пикапа са полупневматични и следователно са идеални за неравни терени и каменисти почви.

Капацитетът на прием е един от най-важните фактори за рентабилността. Ето защо балопресите от серията SB разполагат с високоефективна система за приемане на реколтата. Уникалният дизайн на предпазителя на културата, в комбинация с висок въртящ момент на ИНТЕГРАЛНИЯ РОТОР и на задвижващата линия на вилицата за подаване, осигурява висок капацитет на засмукване, като същевременно предлага изключителна издръжливост.

Перфектен баланс между капацитет и плътност

Системата Power Density осигурява оптимално пълнене на компресионната камера с всички видове фураж, като същевременно запазва качествата на самия фураж. Независимо дали работите с първата за сезона реколта от люцерна, големите редове, типични за първото косене през пролетта или сламата, тази система гарантира същите, изключителни резултати, с плътно опаковани, равномерно оформени бали. Вилицата на товарача пренася фуража от ротора към компресионната камера. Когато тази камера за предварително компресиране е пълна на 100% и налягането достигне предварително определена стойност, системата автоматично прехвърля предварително компресирания блок директно в камерата за компресиране.

Различни решения за връзване

Системата TWIN STEP на серия BigMaster 5 осигурява безпроблемно завързване на възли. Възелът се завързва на две стъпки, за да се създаде идеалното напрежение между канапа и устройствата за възли, за максимална плътност на балата. 4-те или 6-те устройства за възли (в зависимост от модела) се смазват от централизирана система и могат също да бъдат свързани към допълнителна система за смазване. За допълнително спокойствие, за да се намали рискът от повреда на машината и времето за престой, всеки възел е защитен със срязващ болт.

Моделите BigMaster 6 са оборудвани със система за двойно завързване. С електронното управление на възли, водачът има точна информация относно опъна на канапа по всяко време и получава аларма в случай на риск. Напредъкът на завързване може да се наблюдава директно от кабината на трактора.

Дизайнът на моделите BigMaster 6 предлага перфектен достъп до вътрешността на машината по време на ежедневна проверка и поддръжка. За повече безопасност платформата за възли е оборудвана със здрави стълби и предпазен парапет. Предпазният парапет може лесно да се сгъне, за да се намали височината на машината по време на транспортиране. Нещо повече, водачът може да се възползва от оптимален комфорт благодарение на тежкия маховик, хидравликата със сензор за натоварване и системата за регулиране на въртящия момент.

Винаги под контрол

Възползвайте се от съвместимостта с ISOBUS в гамата преси за големи квадратни бали на BIGMASTER! CCI 800 и 1200 ISOBUS терминали са сертифицирани по AEF. Те се фокусират върху три приоритета: производителност, видимост и гъвкавост. Управлявайте интуитивно вашите машини с големия им антирефлексен сензорен екран. Способни да показват едновременно различна съществена информация, приемайки свързването на управление с джойстик и камера, тези терминали предлагат високо ниво на гъвкавост.

CCI 800: Компактният ISOBUS терминал
Екранът 8”/20,3 cm показва основната машина и миниизгледи отстрани.
Кликнете върху един от мини-изгледите, за да го превключите към главния екран.

CCI 1200: иновативен, голям размер, висока производителност
С 12,1”/30,5 cm екран се показва цялата важна информация. Няколко дисплея
налични са оформления: miniview / maxiview / double UT.

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: