Открито поле

Серия 9

Мощност:295-336 HP
Цилиндри6
Тегло11.800 kg
Междуосие:3.135 mm

Със серия 9 инженерите на DEUTZ-FAHR са разработили свръхмодерен, високо интелигентен, мощен трактор, който увеличава ефективността на работата благодарение на своя уникален комфорт, автоматичните рутинни функции и най-иновативните технологии - …

Със серия 9 инженерите на DEUTZ-FAHR са разработили свръхмодерен, високо интелигентен, мощен трактор, който увеличава ефективността на работата благодарение на своя уникален комфорт, автоматичните рутинни функции и най-иновативните технологии - и всичко това с минимална консумация на ресурси.

Всеки отделен компонент на серия 9 е изключително иновативен и е сред най-добрите на пазара. Със серия 9, DEUTZ-FAHR предлага три идеално балансирани и изключително атрактивни модели трактори с голяма мощност, с които земеделските производители и изпълнители могат да постигнат най-добрите резултати.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Общ преглед

  • Двигател
  • Трансмисия
  • Силоводен вал /PTO/
  • Хидравлична система
  • Спирачки
  • Кабина
ДОКАТО НАМАЛЯВАТЕ КОНСУМАЦИЯТА НА ГОРИВО УВЕЛИЧЕТЕ МОЩНОСТТА

Що се отнася до мощността на серия 9, само най-доброто е достатъчно добро. Решаващ фактор е най-високата производителност при най-нисък разход на гориво. Няма алтернатива на шестцилиндровиия двигател Deutz TTCD 7.8 л. (295-336 к.с.), Twin turbo с двустепенен турбокомпресор и интеркулер, както и на технологията SCR, DPF и DCR.

Двигателите реагират незабавно с инжекционно налягане от 2000 бара и осигуряват 90% въртящ момент при 1000 об/ мин. Максималният въртящ момент остава постоянен от 1200-1600 оборота/ мин. Концепцията "Намаляване на оборотите" прави това ново поколение двигатели, уникално. Двигателите също така притежават отлични характеристики при студен старт - дори при екстремни условия. Благодарение на новаторската технология SCR/ DPF, двигателите Deutz TTCD 7,8 л. отговарят на всички международни закони (US EPH / Tier4final) - без загуба на производителност. Целта е максимална ефективност.

МАКСИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ ОТ 0.2 ДО 60 КМ./Ч.

Ефективността се създава чрез прецизност, a прецизността се създава чрез точната скорост на работа. Електронно управляваната, автоматична трансмисия ZF Terramatic TMT32 осигурява правилната скорост за всеки вид работа. TTV трансмисията комбинира ефективността на механичните компоненти с интелигентността на хидростат. Тя обхваща скорост от 0,2 до 60 км/ч. Особено при работа на полето, тя е най-ефективнa при скорост между 7-15 км/ ч. Тук влизат в действие 80% от механичните компоненти. По време на транспортирането механичната съставка е средно 90%. Това осигурява бърза реакция през целия диапазон на скоростта, гладко ускорение при всякакви условия, висока динамика и икономично шофиране. С висока теглителна сила, TTV трансмисията може да се справи дори и с най-трудните ситуации.

ТРИ ВИДА ОБОРОТИ НА СИЛООТВОДНИЯ ВАЛ

С трите вида обороти на силоотводния вал (540 ЕСО, 1000 и 1000 ЕСО) в задната част и 1000 и 1000 ЕСО в предната част, цялата работа може да се извърши много ефикасно. Благодарение на характеристиките на двигателя с ниски обороти, приложението на еко-силоотводния вал може да бъде разширено, като по този начин се намали значително разходът на гориво. Всички хидравлични и PTO функции могат лесно да се настройват и управляват от подлакътника в кабината.

2 000 КГ. ТОВАРОПОДЕМНОСТ, 210 Л/МИН. КАПАЦИТЕТ НА ПОМПАТА

Точките за прикачване на серия 9 са толкова универсални, колкото са изискванията и работните практики на контрагентите и фермерите по целия свят. С капацитет на повдигане от 12 000 кг. на задния навес и 5000 кг. на предния навес, всички възможни комбинации от оборудване могат да бъдат използвани. С помпа с капацитет от 210 литра/ мин, високоефективната хидравлика осигурява максимален дебит за до осем хидравлични двойки клапана, шест в задната част и две в предната зона на агрегатиране. Единствен по рода си: всички клапани са пропорционално контролируеми. Дори в случай на сложни маневри, клапаните могат да се управляват чрез джойстика или подлакътниците. Дебитът на потока (1-100%) и времето за активиране (1-60 сек.) могат лесно да се програмират от седалката на водача, поотделно за всеки контролен механизъм. Системата за чувствителност към натоварването е стандартно оборудване. Отделна помпа захранва кормилното управление, така че работещата хидравлична система да не се излага на риск.

УДОБНО И БЕЗОПАСНО ПРИ СКОРОСТ С ТЕЖКИ ТОВАРИ

Превъзходна сигурност. Всички трактори от серия 9 са оборудвани с DEUTZ FAHR Power Brake System – за повече спирачна сила с по-малко натискане на педала. Тракторите със скорост 60 км/ч разполагат с големи външни сухи предни спирачки. 50% от спирачната сила е на предната ос, а задвижването на четирите колела се активира автоматично за допълнителна спирачна сила.

EPB (електрическа ръчна спирачка) също е стандартна. Деактивира се автоматично, когато се избере посоката на движение и се активира отново малко след като водачът напусне трактора.

MAXIVISION CAB 2. КАЧЕТЕ СЕ И СЕ НАСЛАДЕТЕ НА РАБОТАТА СИ

На пръв поглед вече е очевидно, че работата в тази среда е удоволствие. MaxiVision Cab 2 предлага много пространство за шофьора. Висококачествените материали създават светла и приятна работна атмосфера. Новото панорамно предно стъкло, както и големите странични и задни стъкла осигуряват на водача най-добрата възможна видимост наоколо. Предлага се и  стъклен люк на покрива. Благодарение на новата конструкция на предния капак, видимостта към предния навес е отлична. Кабината е с пневматично окачване и изолирана от бонето на двигателя, така че топлината на двигателя, вибрациите и шума да не достигат до кабината. Максималното ниво на шума е 69 dB. Качете се и работете в релаксираща атмосфера докато дойде време за слизане в края на дългия работен ден.

Технически характеристики

ASM

Електронна система, която автоматично включва и изключва задвижването към предните колела и блокировката на диференциала в зависимост от ъгъла на завиване, скоростта и позицията на повдигане на задната част (в зависимост от модела).

Оформления и опции

Модификация Warrior

9340 TTV Warrior е най-мощният от специалните модели на Warrior. Възползвайте се от пакета Warrior LED, насладете се на удобната седалка Warrior и автоматичния климатроник. Впечатляващата визия на модификация Warrior се отличава с облицовка на ауспуха от неръждаема стомана и, при поискване, поразителната брилянтна черна боя. Добавен комфорт и изключителни опции: 9340 TTV Warrior!

SDF Smart Farming Solutions

ПРЕЦИЗНОСТТА Е ОСНОВНАТА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

SDF Smart Farming Solution позволява на потребителите да имат свободата и силата да избират продуктите, които най-добре отговарят на техните бизнес нужди, запазвайки пълната собственост върху техните решения и техните данни. Ние предоставяме продукти и услуги, които напълно отговарят на практическите изисквания на днешните фермери, изпълнители или други потребители:

ТЕХНОЛОГИИ, ПРЕДСТАВЯНИ ВЪРХУ Series 9 TTV:

ISOBUS
SDF Guidance
SDF Data Management
iMonitor 3

SDF Extracare

SDF Extracare

DEUTZ-FAHR ПРЕДОСТАВЯ ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ГАРАНЦИИ В БИЗНЕСА

SDF ExtraCare защитава вашата инвестиция, осигурява максимален контрол върху оперативните разходи и гарантира дълъг живот на вашиата техника. Можете да разчитате на високото техническо познание и професионалната поддръжка, предоставена от сервизната мрежа на DEUTZ-FAHR.

ПРЕДИМСТВА:

Защита на инвестицията
Запазване на стойността
По-добри възможности за препродажба
Използване на оригинални компоненти и смазки
Изцяло прехвърлим
Гаранция за 3 или 5 години

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: