Открито поле

Серия 7 TTV

Мощност:247 HP
Цилиндри6
Тегло10.325-10.475 kg
Междуосие:2.918 mm

ОЩЕ ПО-СИЛЕН, ПО-МОЩЕН И ПО-ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ.

Произведена в Германия, новата серия 7 се отличава със своята превъзходна надеждност и комфорт, както и с още по-ниски разходи за гориво и експлоатационни …

ОЩЕ ПО-СИЛЕН, ПО-МОЩЕН И ПО-ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ.

Произведена в Германия, новата серия 7 се отличава със своята превъзходна надеждност и комфорт, както и с още по-ниски разходи за гориво и експлоатационни разходи, отчасти благодарение на интервала за смяна на двигателното масло, който сега е определен на невероятните 1000 часа. Двата модела на семейството – 7250 TTV и 7250 TTV HD – са оборудвани с изпитания двигател Deutz TCD 6.1 Stage V (с максимална мощност и въртящ момент съответно до 247 HP и 1072 Nm) и разчитат на чисто новия TTV трансмисия, с подобрена ефективност.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Общ преглед

  • Двигател
  • Трансмисия
  • PTO
  • Хидравлична система
  • Спирачки
  • Кабина
ЗЕЛЕНО ДО ЯДРОТО

6-цилиндровият Deutz TCD с турбокомпресор, междинен охладител и Common Rail до 1600 бара, използва инжекционна помпа, смазвана от двигателното масло; със SCR, DOC и пасивен DPF пакет за последваща обработка на отработени газове, той може напълно да изрази своята производителност, гарантирайки минимална специфична консумация от само 202 g/kWh, стойност, която, комбинирана с неговия капацитет от 505 l монолитен резервоар за гориво, осигурява изключително дълъг работен обхват. Пасивният дизелов филтър за твърди частици, използван в системата за последваща обработка на отработените газове, предлага три предимства: липса на допълнително дизелово впръскване за почистване на филтъра, по-малко производство на топлина и определено по-бързи операции за регенериране в сравнение с традиционните филтри; за да спестите време и пари в пълно съответствие с ограниченията, наложени от Етап V. За транспортиране по пътищата се предлага опционална функция със специален крачен контрол, който увеличава спирачния капацитет на двигателя с 40%. Тази функция, която генерира допълнителна спирачна сила, за да допълни вече впечатляващото забавящо действие на трансмисия с хидравличен компонент, значително намалява износването и увеличава живота на компонентите на конвенционалната спирачна система.

 

НЕВИЖДАНА ДО СЕГА ЕФЕКТИВНОСТ

Въз основа на същото оформление, което вече е предложено в T7780 (вече изпробвано и вярно в серия 8) и T7560 версиите, новите безстепенни трансмисии вдигат летвата в категорията по отношение на ефективност и надеждност. Перфектната комбинация от планетарни механични компоненти с нов и високоефективен хидростатичен агрегат с високо налягане гарантира постоянно плавен и равномерен поток на мощността, без трептения и с максимална производителност, да не говорим за намален разход на гориво и по-ниско разсейване на топлина. Новата задвижваща система, която се сглобява в Германия в Deutz-Fahr Land в Лауинген, се отличава с трансмисия с изключително висока производителност, даваща на 7250TTV безпрецедентно ускорение и плавност, както и значително увеличение на въртящия момент, предаван към колелата (+ 35% за модела 7250 TTV и + 50% за 7250 TTV HD). Новите трансмисии TTV също позволяват на тези трактори да достигнат максимална скорост на пътя от 60 км/ч при скорост на двигателя от само 1800 об/мин, докато 40 км/ч са налични при невероятно ниска скорост на двигателя от около 1200 об/мин. Powershuttle, вече напълно утвърден, се настройва на 5 нива на чувствителност, за да се адаптира перфектно към всяка специфична нужда.

 

ЗА МАКСИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ

Рентабилността, която може да се получи от един трактор, е тясно свързана както с оперативния капацитет, така и с оперативната достъпност. Новата серия 6 TTV се отличава точно с тези характеристики: двигателят предлага изключителна производителност, дори при ниски обороти, докато силоотводният вал, който има електрохидравлично активиране, което може да се модулира чрез iMonitor, се доставя стандартно с 3 електронно превключвани скорости при отзад (540ECO/1000/1000ECO) и до два отпред (1000 или 1000ECO). С опцията DualSpeed преден PTO тези скорости могат да се променят от кабината в InfoCentrePro. Това позволява максимална ефективност на работа по всяко време и означава, че е възможно да се работи често с двигателя при ниски обороти, което значително намалява разхода на гориво, износването на движещите се части и шума в кабината, което също така удължава интервалите на рутинно обслужване. Сменяемият заден силоотводен вал го прави бърз и лесен за смяна, улеснявайки свързването с всяко оборудване и също така намалява разходите в случай на повреда. Режимите на работа на ВОМ могат да се управляват както от подлакътника в кабината, така и от всеки заден калник. За по-удобно прикачване на приспособление, задният силоотводен вал вече има и с неутрално положение.

 

НАЙ-ДОБРАТА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ В СВОЯ КЛАС

Хидравличната система на новата серия 7 разполага с първокласни решения, които обикновено се срещат само при по-големите и по-скъпи трактори. Хидравличната верига е независима от веригата за смазване на трансмисията, докато помпата, налична алтернативно с 3 различни скорости на потока (120, 160 или 210 l/min), е тип Load Sensing, за да се предотврати използването на мощност, когато няма поток от масло под налягане необходими. До 90 литра масло се разпределя за хидравлично задвижвани приспособления, докато тези трактори могат да бъдат оборудвани с до 5 хидравлични разпределителя отзад и два отпред (в допълнение към предния повдигащ разпределител, ако е инсталиран). Всички разпределители са с електронно управление и могат да се програмират и управляват пропорционално; връзката Power Beyond вече се предлага и с новите плоски фитинги. Мощният заден повдигач има капацитет от 10 000 кг (11 100 за версията HD). Нова характеристика на новата серия 7 е наличната транспортна позиция за долните съединителни пръти, както и хидравличните странични стабилизатори. Очевидно е наличен и асансьор отпред, с контрол на силата и невероятните 5450 кг максимален капацитет. Всичко това е завършено с интуитивен интерфейс за лесно свързване на съвместимо ISOBUS оборудване.

 

ЗА ПРЕВЪЗХОДНА БЕЗОПАСНОСТ

За да бъде продуктивен, водачът трябва да има максимален контрол върху тракторът, както на полето, така и на пътя, независимо дали при високи скорости или на неравен терен и с най-тежкото оборудване. Докато работите с новата серия 7, при всякакви условия можете да усетите високото ниво на безопасност на машината. Новият тежкотоварен преден мост и спирачната система на серия 7 също са уникални в този клас трактори. Интелигентната и адаптивна система на окачване дава на новата серия 7 максимална стабилност – както по време на тежко теглене, така и при превозване на големи товари. Иновативната концепция на окачването стабилизира трактора по време на всички транспортни операции и повишава безопасността при управлението му. За да се осигури по-добро управление на неравен терен, амортисьорите са монтирани от предната страна на оста. Серия 7 е единственият стандартен трактор, който може да бъде оборудван с високоефективни сухи дискови спирачки на предната ос. Допълнителната усилваща спирачна система осигурява максимална спирачна ефективност с по-лек натиск върху педала. Никой друг стандартен трактор не може да предложи тежък преден мост, сухи дискови спирачки в комбинация с бустерна спирачна система и повече безопасност, особено при по-високи скорости. За повишена безопасност новата серия 7 е оборудвана със система aTBM, която увеличава спирачната ефективност на ремаркетата по време на спиране. И ако се поръча с хидравлични спирачки на ремарке, новата серия 7 е оборудвана с клапан с двоен режим.

 

НЕВИЖДАН КОМФОРТ

Обновената кабина MaxiVision 2 вдига летвата в своя клас, благодарение на въздушното окачване, висококачествените материали, голяма надеждност и внимателен дизайн на контролите. Множество функции могат да се управляват с помощта на ергономичния джойстик, разположен на подлакътника: от избор на скорост до посока на шофиране, до комбинация от действия на ComfortTip, до предни и задни контроли за повдигане. Това е интуитивна и ясна система, която дори не трябва да движите ръката си, за да работите. Отделянето на кабината от двигателното отделение ограничава предаването на топлина, вибрации и шум, повишавайки комфорта до нива, подобни на автомобила, до такава степен, че вътрешният шум се ограничава до 69 dB(A) при максимална скорост на въртене на двигателя. Видимостта е изключителна във всички посоки, дори през нощта, благодарение на мощните LED светлини. InfoCenterPro предоставя информация, която винаги е ясна и точна, а mini MMI позволява лесно дефиниране на всички настройки на трактора. Отваряемият покрив се предлага в непрозрачен и засенчващ вариант, прозрачен с анти-U.V. обработка или прозрачност от поликарбонат с висока плътност, с международно сертифицирана FOPS защита.

 

Технически характеристики

ASM

Електронна система, която автоматично включва и изключва задвижването към предните колела и блокировката на диференциала в зависимост от ъгъла на завиване, скоростта и позицията на повдигане на задната част (в зависимост от модела).

Оформления и опции

WARRIOR EDITION.

Допълнителен комфорт и ексклузивни опции: 7250 TTV Warrior! 7250 TTV Warrior е специалната лимитирана версия, създадена за най-тежките задачи на полето и на пътя. Възползвайте се от специалния пакет Warrior LED осветление и различните дизайнерски характеристики, за да направите своя трактор уникален. Насладете се на лукса на удобната седалка Warrior и автоматичната климатична система. Със своята гланцирана черна цветова схема и ауспух с покритие от неръждаема стомана, Warrior изданията на 7250 TTV правят впечатление и се открояват от останалите.

Челен товарач

Проектирани за пълна съвместимост с цялата гама трактори DEUTZ-FAHR, тези челни товарачи са здрави, надеждни аксесоари, които правят тракторите от серия 7 TTV още по-гъвкави от всякога.

SDF Smart Farming Solutions

ПРЕЦИЗНОСТТА Е ОСНОВНАТА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

SDF Smart Farming Solution позволява на собствениците да имат свободата и силата да избират продуктите, които най-добре отговарят на техните бизнес нужди, запазвайки пълната собственост върху техните решения и техните данни. Ние предоставяме продукти и услуги, които напълно отговарят на практическите изисквания на днешните фермери.

ТЕХНОЛОГИИ, ПРЕДСТАВЯНИ ВЪРХУ Series 7 TTV:

ISOBUS
SDF Guidance
SDF Data Management
iMonitor 3

SDF Extracare

SDF Extracare

DEUTZ-FAHR ПРЕДОСТАВЯ ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ГАРАНЦИИ В БИЗНЕСА

SDF ExtraCare защитава вашата инвестиция, осигурява максимален контрол върху оперативните разходи и гарантира дълъг живот на вашиата техника. Можете да разчитате на високото техническо познание и професионалната поддръжка, предоставена от сервизната мрежа на DEUTZ-FAHR.

ПРЕДИМСТВА:

Защита на инвестицията
Запазване на стойността
По-добри възможности за препродажба
Използване на оригинални компоненти и смазки
Изцяло прехвърлим
Гаранция за 3 или 5 години

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: