Открито поле

Серия 6C

Мощност:116-143 HP
Цилиндри4
Тегло5.000-5.500 kg
Междуосие:2.480-2.510 mm

Предлагайки безкраен избор за конфигурации. 3 модела мощност от 120 до 140 к.с. Избор от 3 вида трансмисии. Мощни хидравлични системи с помпи, чувствителни към натоварването с капацитет до 120 …

Предлагайки безкраен избор за конфигурации. 3 модела мощност от 120 до 140 к.с. Избор от 3 вида трансмисии. Мощни хидравлични системи с помпи, чувствителни към натоварването с капацитет до 120 l/min и множество опции. Тези трактори могат да бъдат пригодени до съвършенство дори за най-специфичната нужда. Всички модели от Серия 6C се предлагат с двигатели Deutz TCD 3.6, кабини с 4 колони TopVision и избор от изцяло нови решения SDF Smart Farming.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Общ преглед

  • Двигател
  • Трансмисия
  • PTO
  • Хидравлична система
  • Спирачки
  • Кабина
УЛТРАКОМПАКТЕН, УЛТРАЕФЕКТИВЕН

Освен изключителни нива на надеждност и производителност, новият четирицилиндров двигател Deutz TCD 3.6 Stage V може да се похвали и с изключително ниски експлоатационни разходи. Това е най-съвременният двигател с впечатляващ въртящ момент в много широк диапазон от обороти на двигателя, осигуряващ бърза реакция при промените в натоварването. Електронно контролирано впръскване на гориво Common Rail, вискостатичният вентилатор eVisco, въздушните филтри PowerCore и високоефективните трансмисии образуват впечатляващ пакет от високотехнологични решения, минимизиращи разхода на гориво и AdBlue. Резервоарите с голям размер (със 160-литров резервоар за гориво и 12-литров резервоар за Adblue) осигуряват повече от достатъчен обхват за всяка възможна задача. Предлагат се с избор от номинална мощност от 120, 129 и 136 к.с. (съответно за моделите 6115C, 6125C и 6135C), всички варианти на двигателя включват също така специфична система за усилване на мощността (BOOST), когато се използва ВОМ или при скорост на движение надвишаващи 15 км/ч, което увеличава максималната мощност на съответния модел до 126, 136 и 143 к.с.

 

ПРЕВЪЗХОЖДАЩА КЛАСА ЕФЕКТИВНОСТ, ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ И КОНФИГУРИРУЕМОСТ

Новата Серия 6C се предлага с 3 различни типа трансмисия: основна конфигурация, с POWERSHIFT скоростна кутия и 3-степенно превключване на скорости под товар, иновативната роботизирана трансмисия RVSHIFT и най-високотехнологична TTV безстепенна трансмисия. Серия 6C ви позволява да изберете най-подходящата конфигурация на трансмисията за вашите специфични нужди. Всички версии на трансмисията се предлагат с електрохидравличен реверс PowerShuttle. Маневрите за обръщане на посоката се изпълняват без прекъсване на предаването на въртящия момент към колелата, дори и под товар, което увеличава максимално безопасността, особено при работа на стръмни наклони. Освен всичко това, изборът от 5 избираеми от потребителя настройки за реакция и функциите Stop&Go и PowerZero правят работата с челен товарач по-лесна от всякога. Всички модели са в състояние да постигнат максималната си скорост на пътя (40 км/ч за базовата версия на трансмисията или 50 км/ч за версиите RVSHIFT и TTV), при минимален разход на гориво.

 

ЦЯЛАТА СИЛА, ОТ КОЯТО СЕ НУЖДАЕТЕ

Новата Серия 6C също така предлага изключителни възможности за конфигурация за работа със задвижвани от ВОМ инвентар. За несравнима гъвкавост и ефективност с всеки възможен тип инвентар, задният ВОМ разполага с прогресивно контролиран електрохидравличен многодисков съединител с функция за автоматично изключване. Сменяемият шлицов изходящ вал може да бъде свален и сменен бързо и безопасно. При всички модели на тракторите от Серия 6С са налични четирите скорости на ВОМ, 540, 540 ECO,1000 и 1000 ECO. Като опция, се предлага преден ВОМ със скорост 1000 об/мин.

МОДУЛНА ХИДРАВЛИКА С ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА КОНФИГУРИРАНЕ, ОТ КОИТО НЯКОГА ЩЕ ИМАТЕ НУЖДА.

Тракторите от Серия 6C са оборудвани стандартно с хидравлична зъбна помпа с дебит 90 л/мин. Като алтернатива се предлага хидравличн помпа чуствителна към натоварване с дебит от 120 л/мин.

Системата за разпознаване на натоварването осигурява подаването на маслото по дебит и време според изискванията на инвентара като се предлагат стандартно механично управляеми и като опция електронно управляеми хидравлични клапани.

И двете конфигурации на хидравличната система се предлагат с до 5 двойки задни хидравлични клапана, Power Beyond, мощна електронно управляема задна навесна система  капацитет до 7000 кг и поционална предна с капацитет 3000 кг. Серия 6С разполага с отделан хидравлична помпа за управление с дебит 40 л/мин., осигурявайки безпроблемно водене на машината при натоварена хидавлична система.

БЕЗКОМПРОМИСНА БЕЗОПАСНОСТ

Проектиран и конструиран с изцяло вътрешени спирачки, предният мост разполага с електрохидравлично задействане на 4WD и 100% заключващ се диференциал, който също може да се включва и изключва автоматично чрез функцията ASM. За безупречна безопасност при спиране с усещане за спирачен педал като автомобил, тези трактори са оборудвани с маслени дискови спирачки на четерите колела,  подсигурен с газов успокоител Powerbrake. С впечатляваща товароносимост от 3000 кг и максимален ъгъл на завиване от 55°, предната ос се предлага с активно окачване, което се постига с два хидравлични цилиндри, за всички модели от семейството. Моделите RVShift и TTV могат също да бъдат оборудвани с хидравлична ръчна спирачка, комбинирана механично-хидравлична система, която прилага постоянно налягане към задните дискови спирачки, за да поддържа трактора в пълна безопасност при всякакъв наклон. Новата Серия 6C се предлага както с въздушна спирачна система за ремарке, така и с хидравлична, което прави тези машини още по-гъвкави и предлага идеалното решение дори за тежък автомобилен транспорт.

 

НЕНАДМИНАТ КОМФОРТ И БЕЗУПРЕЧНА ВСЕСТРАННА ВИДИМОСТ

Новите кабини TopVision предлагат изключителни нива на комфорт. Иновативното окачване Hydro Silent-Block намаляват вибрациите с 40% в сравнение с конвенционалните компоненти, докато опционалното механично окачване на кабината също е налично, за да осигури още повече комфорт. Кабината сигурява отлична видимост навън, минимални нива на шум. Като опция се предлагат огледала с ел. управление и подгряване. 

Версиите RVShift и TTV се предлагат с InfoCenterPro, който дава на водача пълен контрол върху всички функции на трактора и добавя програмируеми последователности от операции за рутинни действия. Огромен избор от други опции, като релса за монтиране на монитор на трета страна или други устройства, допълнителна пасажерска седалка, аудио система с DAB+ радио, множество електрически контакти (включително 2 USB порта) и 12V хладилник ви позволяват да конфигурирате всеки малък детайл от кабината, за да отговаря на вашите специфични нужди.

Технически характеристики

ASM

Електронна система, която автоматично включва и изключва задвижването към предните колела и блокировката на диференциала в зависимост от ъгъла на завиване, скоростта и позицията на повдигане на задната част (в зависимост от модела).

Xtend

XTEND позволява площта на дисплея да се разшири лесно, например с таблет. Можете или да покажете приложението за насочване, или дори напълно да контролирате всички функции на ISOBUS-UT – с вашия таблет! Това е рентабилно и лесно за потребителя алтернативно решение на втори терминал.

EasySteer

Функцията Auto-Turn позволява извършването на автоматични завои на полето. Вие като водач можете да решите в коя бразда да насочите машината. Налични са различни шаблони – дали да пропускате линии или да запълвате графики. Възползвайте се от допълнително удобство, намалено уплътняване на почвата на синора и спестено време!

AutoTurn

Функцията Auto-Turn позволява извършването на автоматични завои на полето. Вие като водач можете да решите в коя бразда да насочите машината. Налични са различни шаблони – дали да пропускате линии или да запълвате графики. Възползвайте се от допълнително удобство, намалено уплътняване на почвата на синора и спестено време!

SDD

Кормилно управление двойно изместване. Това е помпа с двоен ротор, която се активира и дезактивира с помощта на бутон. Специален електромагнитен клапан променя работния обем на кормилната помпа. Това намалява наполовина броя завъртания на волана, необходими за извършване на маневри.

Jolly Buttons

Към свободно програмируемите бутони водачът може да назначи система за бързо кормилно управление, задно повдигане, хидравлични клапани и дори повече функции. Това прави ежедневната работа интуитивна и изключително удобна.

Хидравлична двигателна спирачка (HEB)

Благодарение на системата HEB, хидравличната система, заедно с eVisco вентилатора, може да развие ефективността на спиране на двигателя и да повиши безопасността по време на транспортиране, особено по наклон. Системата се основава главно на хидравличната система на трактора и може да се модулира на различни стъпки.

Хидравлична ръчна спирачка (HPB)

Ръчна спирачка за спиране на трактора и безопасно поддържане на неподвижна позиция при всякакви условия на наклон. Ръчната спирачка се състои от комбинирана механично-хидравлична система, която упражнява постоянен натиск върху задните спирачни дискове. В допълнение, загубите на мощност до 1,5 kW са елиминирани, което осигурява най-ниския разход на гориво.

Оформления и опции

Модификация Warrior

За собствениците, които обичат да се отличават DEUTZ-FAHR предлага желания вариант на оборудване Warrior за новите модели от серия 6C. Възползвайте се от специалния пакет Warrior LED осветление и се насладете на лукса на удобната пневматична седалка, климатичната система и аудио системата с DAB+. С избора на Warrior, новата серия 6C прави силно впечатление и се откроява безпогрешно.

Челен товарач

Изключителната гъвкавост на новата серия 6C наистина излиза на преден план, когато тези трактори се използват с челен товарач. Ето защо тези трактори се предлагат от фабриката с избор от два комплекта за монтаж на челен товарач. Комплектът Light предоставя само рамката за свързване на челния товарач към трактора, докато с комплекта Ready в допълнение се монтират и всички хидравлични/електрически връзки и джойстика за управление (механичен или електронен).

SDF Smart Farming Solutions

ПРЕЦИЗНОСТТА Е ОСНОВНАТА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

SDF Smart Farming Solution позволява на потребителите да имат свободата и силата да избират продуктите, които най-добре отговарят на техните бизнес нужди, запазвайки пълната собственост върху техните решения и техните данни. Ние предоставяме продукти и услуги, които напълно отговарят на практическите изисквания на днешните фермери, изпълнители или други потребители.

ТЕХНОЛОГИИ, ПРЕДСТАВЯНИ ВЪРХУ Series 6C:

ISOBUS
SDF Guidance
SDF Data Management
iMonitor 3

SDF Extracare

SDF Extracare

DEUTZ-FAHR ПРЕДОСТАВЯ ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ГАРАНЦИИ В БИЗНЕСА

SDF ExtraCare защитава вашата инвестиция, осигурява максимален контрол върху оперативните разходи и гарантира дълъг живот на вашиата техника. Можете да разчитате на високото техническо познание и професионалната поддръжка, предоставена от сервизната мрежа на DEUTZ-FAHR.

ПРЕДИМСТВА:

Защита на инвестицията
Запазване на стойността
По-добри възможности за препродажба
Използване на оригинални компоненти и смазки
Изцяло прехвърлим
Гаранция за 3 или 5 години

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: