Открито поле

Серия 6 TTV

Мощност:192-230 HP
Цилиндри6
Тегло9.875-10-025 kg
Междуосие:2.796-2.848 mm

ПО-ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ ВЪВ ВСЕКИ АСПЕКТ.

Произведен в Германия, новата серия 6 TTV се отличава със своята превъзходна надеждност и комфорт, както и с още по-ниски разходи за гориво и експлоатация. …

ПО-ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ ВЪВ ВСЕКИ АСПЕКТ.

Произведен в Германия, новата серия 6 TTV се отличава със своята превъзходна надеждност и комфорт, както и с още по-ниски разходи за гориво и експлоатация. Това се дължи отчасти на интервала за смяна на двигателното масло, който сега е определен на невероятните 1000 часа, и отчасти на интервалите за смяна на трансмисията и хидравликата, които сега са определени на невероятните 2000 часа. Четирите модела на семейството – 6190 TTV, 6210 TTV, 6230 TTV и 6230 TTV HD – са оборудвани с изпитания и истински двигател Deutz TCD 6.1 Stage V с максимална мощност и въртящ момент съответно до 230 HP и 970 Nm. Всички модели разчитат на чисто новата трансмисия TTV, с безпрецедентна гладкост и комфорт на возене и значително подобрена ефективност. За първи път модели от серия 6 над 200 к.с. могат да се движат с 60 км/ч.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Общ преглед

  • Двигател
  • Трансмисия
  • PTO
  • Хидравлична система
  • Спирачки
  • Кабина
СЪРЦЕТО Е ОЩЕ ПО-СИЛНО

6-цилиндровият двигател Deutz TCD с турбокомпресор, междинен охладител и Common Rail до 1600 бара, използва инжекционни помпи, смазвани от двигателното масло. Със SCR, DOC и пасивен DPF пакет за последваща обработка на отработени газове, той може да работи с пълния си потенциал, гарантирайки минимален разход на гориво, което в комбинация с новите му големи монолитни резервоари за гориво с капацитет до 505 l (6230 HD) , осигурява изключително дълъг обхват на работа. Пасивният дизелов филтър за твърди частици, използван в системата за последваща обработка на отработените газове, предлага три предимства: липса на допълнително дизелово впръскване за почистване на филтъра, по-малко производство на топлина и определено по-бързи операции за регенериране в сравнение с традиционните филтри. Всичко това спомага за спестяване на време и пари в пълно съответствие с ограниченията, наложени от Етап V. За транспортиране по пътя се предлага двигателна спирачка със специален крачен педал, увеличаващ спирачния капацитет на двигателя с 40%. Допълнителната спирачна сила, генерирана от двигателната спирачка, намалява значително износването и увеличава живота на компонентите на конвенционалната спирачна система.

НЕВИЖДАНА ДО СЕГА ЕФЕКТИВНОСТ

На базата на същото оформление, което вече беше въведено в моделите TTV от сериите 7 и 8, новите безстепенни трансмисии TTV вдигат летвата в категорията по отношение на ефективност и надеждност. Перфектна комбинация от планетарни механични компоненти с две високоефективни хидростатични единици с високо налягане, гарантиращи постоянен плавен и равномерен поток на мощността без трептения и с максимална производителност, да не говорим за намален разход на гориво и по-ниско разсейване на топлина. Новото задвижване, което се сглобява в Германия в Deutz-Fahr Land в Лауинген, се отличава с изключително високоефективна трансмисия, даваща на новата серия 6 TTV безпрецедентно ускорение и плавност, както и значително увеличение на въртящия момент, прехвърлен към колела. Новите TTV трансмисии също позволяват на тези трактори да достигнат максимална скорост от 60 км/ч (модели над 200 к.с.) при скорост на двигателя от само 1800 об/мин, докато 40 км/ч са налични при невероятно ниска скорост на двигателя от около 1200 об/мин.

ЗА МАКСИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ

Рентабилността, която може да се получи от един трактор, е тясно свързана както с оперативния капацитет, така и с оперативната достъпност. Новата серия 6 TTV се отличава точно с тези характеристики: двигателят предлага изключителна производителност, дори при ниски обороти, докато силоотводният вал, който има електрохидравлично активиране, което може да се модулира чрез iMonitor, се доставя стандартно с 3 електронно превключвани скорости при отзад (540ECO/1000/1000ECO) и до два отпред (1000 или 1000ECO). С опцията DualSpeed преден PTO тези скорости могат да се променят от кабината в InfoCentrePro. Това позволява максимална ефективност на работа по всяко време и означава, че е възможно да се работи често с двигателя при ниски обороти, което значително намалява разхода на гориво, износването на движещите се части и шума в кабината, което също така удължава интервалите на рутинно обслужване. Сменяемият заден силоотводен вал го прави бърз и лесен за смяна, улеснявайки свързването с всяко оборудване и също така намалява разходите в случай на повреда. Режимите на работа на ВОМ могат да се управляват както от подлакътника в кабината, така и от всеки заден калник. За по-удобно прикачване на приспособление, задният силоотводен вал вече има и с неутрално положение.

 

НАЙ-ДОБРАТА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ В СВОЯ КЛАС

Хидравличната система на новата серия 6 TTV поставя нови стандарти в сегмента. Хидравличната верига е независима от веригата за смазване на трансмисията, което гарантира дълъг експлоатационен живот. Помпата Load Sensing – предлага се с дебит от 120 или 160, а за 6230 TTV HD дори 210 l/min – повишава ефективността и намалява загубите до минимум. До 90 литра (или 60 литра при моделите 6190 - 6230 TTV) масло се използват за хидравлично задвижвани приспособления, докато тези трактори могат да бъдат оборудвани с до 5 хидравлични изводи отзад и два отпред (в допълнение към предния хидравличен извод на повдигане, ако е инсталиран). Всички хидравлични изводи са с електронно управление и могат да се програмират и управляват пропорционално. Връзката Power Beyond е налична, включително с изчистени плоски фитинги. Мощният заден повдигач е с капацитет до 10 000 кг. Нова характеристика на новата серия 6 TTV е интегрираната транспортна позиция за долните съединителни пръти, както и допълнителните хидравлични странични стабилизатори. Естествено е наличен и преден повдигач с контрол на позицията и невероятните 5450 кг максимален капацитет. Всичко това е завършено с интуитивен интерфейс за лесно свързване на съвместимо ISOBUS оборудване, налично отзад и отпред.

 

ЗА ПРЕВЪЗХОДНА БЕЗОПАСНОСТ

За да бъде продуктивен, водачът трябва да има максимален контрол върху тракторът, както на полето, така и на пътя, независимо дали при високи скорости или на неравен терен. Докато работите с новата серия 6 TTV, можете да усетите високото ниво на безопасност на машината. Интелигентната и адаптивна система на окачване дава на новата серия 6 TTV максимална стабилност – както по време на тежко теглене, така и при превозване на големи товари. Иновативната концепция на окачването стабилизира трактора по време на всички транспортни операции и повишава безопасността при управление. За да се осигури по-добро управление на неравен терен, амортисьорите са монтирани от предната страна на оста. Серия 6 TTV е единственият трактор в тази гама, който може да бъде оборудван с високоефективни сухи дискови спирачки на предната ос. Допълнителната усилваща спирачна система осигурява максимална спирачна ефективност с по-лек натиск върху педала. Най-добрата гъвкавост осигурява хидравличната спирачна система на ремаркето с ДВОЙЕН РЕЖИМ, а за повишена безопасност пневматичните спирачки на ремаркето на новата серия 6 TTV са оборудвани с aTBM – усъвършенствана система за управление на спирачките на ремаркето, която увеличава спирачната ефективност на комбинацията трактор-ремарке при тежки условия в ситуации на спиране.

НЕВИЖДАН КОМФОРТ

Обновената кабина MaxiVision 2 вдига летвата в своя клас, благодарение на въздушното окачване, висококачествените материали, голяма надеждност и внимателен дизайн на контролите. Множество функции могат да се управляват с помощта на ергономичния джойстик, разположен на подлакътника: от избор на скорост до посока на шофиране, до комбинация от действия на ComfortTip, до предни и задни контроли за повдигане. Това е интуитивна и ясна система, която дори не трябва да движите ръката си, за да работите. Отделянето на кабината от двигателното отделение ограничава предаването на топлина, вибрации и шум, повишавайки комфорта до нива, подобни на автомобила, до такава степен, че вътрешният шум се ограничава до 69 dB(A) при максимална скорост на въртене на двигателя. Видимостта е изключителна във всички посоки, дори през нощта, благодарение на мощните LED светлини. InfoCenterPro предоставя информация, която винаги е ясна и точна, а mini MMI позволява лесно дефиниране на всички настройки на трактора. Отваряемият покрив се предлага в непрозрачен и засенчващ вариант, прозрачен с анти-U.V. обработка или прозрачност от поликарбонат с висока плътност, с международно сертифицирана FOPS защита.

 

Технически характеристики

ASM

Електронна система, която автоматично включва и изключва задвижването към предните колела и блокировката на диференциала в зависимост от ъгъла на завиване, скоростта и позицията на повдигане на задната част (в зависимост от модела).

Интервал за смяна на двигателно масло 1000 часа

За да се осигури надеждна работа и по-дълготрайна употреба на двигателя, маслото на двигателя трябва да се сменя редовно. За най-ниски експлоатационни разходи, двигателят предлага максимално време за използване от 1000 часа до следващата смяна на маслото.

60 KM/H

Трансмисия с максимална скорост 60 км/ч. В зависимост от модела може да се постигне скорост до 60 км/ч при намалени обороти на двигателя, което подобрява комфорта при пътуване и намалява разхода на гориво, вибрациите и шума. Възможност за електронно ограничаване на скоростта до 50 KM/H или 40 KM/H при супер еко или ултра еко обороти на двигателя.

ДВУСКОРОСТЕН ПРЕДЕН ВОМ

Двускоростният преден ВОМ позволява предимствата на икономичните скорости на задния ВОМ да се използват заедно с предния ВОМ. Желаната скорост може да бъде избрана лесно в InfoCentrePro.

Хидравлична система CleanOil

С хидравличната система CleanOil трансмисията и хидравликата имат две отделни хидравлични вериги. Трансмисионното и хидравличното масло не могат да се смесват, така че няма риск от замърсяване на трансмисионното масло с прах и други външни замърсители, които биха могли да идват от приспособления.

Транспортна позиция за долни щанги

С просто завъртане, напречните пръти могат да бъдат скъсени, за да повдигнат нагоре долните връзки. Това позволява максимално свободно пространство за прикачното устройство, предотвратявайки сблъсък със силоотводния вал или теглича, който е закачен на теглича K80.

Функция „Прибиране у дома“.

В комбинация с WOLP (Work Light Panel), тракторът разполага с функцията Coming Home. След спиране на двигателя, с просто издърпване на лоста на индикатора, работните светлини се активират за период, който ви позволява да се приберете безопасно.

Проверка на предпазителите

Наличен тест за предпазители на електронните платки позволява на оператора да провери дали предпазителите са дефектни или са наред.

Сухи дискови спирачки

Предните сухи спирачки повишават ефективността на спиране и следователно безопасността на водача. Освен това, благодарение на тази технология, тракторът може да достигне високи скорости в комбинация с по-голямо брутно тегло.

Високоефективна двигателна спирачка

В сравнение със стандартната двигателна спирачка, високоефективната двигателна спирачка активира и вентилатора eVisco, за да увеличи допълнително спирачната сила.

aTBM

Усъвършенстваното управление на спирачките на ремаркето намалява времето за реакция и оптимизира спирачното поведение на пневматичната спирачна система на ремаркето. Освен това той информира водача за състоянието на спирачките на ремаркето.

Xtend

XTEND позволява площта на дисплея да се разшири лесно, например с таблет. Можете или да покажете приложението за насочване, или дори напълно да контролирате всички функции на ISOBUS-UT – с вашия таблет! Това е рентабилно и удобно за потребителя алтернативно решение на втори терминал.

EasySteer

Easy Steer е функция на кормилното управление orbitrol за намаляване на ръчните движения на кормилното управление на водача. Веднъж активирани с бутон на подлакътника, четири стъпки (от 0-4) могат да се регулират чрез настройки в iMonitor. Предимствата са бързи маневри за завиване в синорите и допълнително удобство за водача.

AutoTurn

Функцията Auto-Turn позволява извършването на автоматични завои в полето. Вие като водач можете да решите в коя бразда да насочите тракторът. Налични са различни шаблони – дали да пропускате бразди или да запълвате поле. Възползвайте се от допълнително удобство, намалено утъпкване на почвата на браздата и спестете време!

ЕЛЕКТРОННА РЪЧНА СПИРАЧКА (EPB)

EPB предлага автоматична функция, която активира ръчната спирачка след спиране на трактора и ги деактивира, когато водачът иска да потегли. Може да се активира и удобно чрез бутон на подлакътника.

Готов за Agrirouter

Agrirouter е универсална платформа за обмен на данни, която позволява на фермерите да обменят данни между машини и софтуерни приложения за земеделие от различни производители. Той гарантира надежден онлайн трансфер на данни, докато потребителите винаги имат достъп до всички данни.

Оформления и опции

Warrior Edition.

Ограничена серия за собственици изискващи най-доброто.

За собствениците, които обичат да се отличават, DEUTZ-FAHR предлага желания вариант на оборудване Warrior за новите модели от серия 6 TTV. За първи път клиентът има избор от 4 специални цветови схеми в допълнение към класическото зелено: java green, matt green, black и matt black. Възползвайте се от специалния пакет Warrior LED осветление и се насладете на лукса на удобната седалка Warrior, автоматичната климатична система и аудио системата с DAB. С избора на Warrior Edition новата серия 6 TTV прави смело впечатление и се откроява безпогрешно от останалите.

SDF Smart Farming Solutions

ПРЕЦИЗНОСТТА Е ОСНОВНАТА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

SDF Smart Farming Solution позволява на собствениците да имат свободата и силата да избират продуктите, които най-добре отговарят на техните бизнес нужди, запазвайки пълната собственост върху техните решения и техните данни. Ние предоставяме продукти и услуги, които напълно отговарят на практическите изисквания на днешните фермери.

ТЕХНОЛОГИИ, ПРЕДСТАВЯНИ ВЪРХУ Series 6 TTV:

ISOBUS
SDF Guidance
SDF Data Management
iMonitor 3

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: