Открито поле

Серия 6 Powershift/RCshift

Мощност:161-217 HP
Цилиндри4-6
Тегло7.080-8.550 kg
Междуосие:2.542-2.848 mm

ПЪЛНА ЕФЕКТИВНОСТ.

Земеделската индустрия е много разнообразна. Всяко отделно стопанство има своя собствена стратегия за успех. Но всички те имат едно общо нещо: те трябва да имат подходящото оборудване за …

ПЪЛНА ЕФЕКТИВНОСТ.

Земеделската индустрия е много разнообразна. Всяко отделно стопанство има своя собствена стратегия за успех. Но всички те имат едно общо нещо: те трябва да имат подходящото оборудване за своите задачи. DEUTZ-FAHR разработи новата серия 6 PS/RCshift: 8 модела, вариращи от 161 до 230 к.с., модели с 4 и 6 цилиндъра, три междуосия, два варианта на трансмисията и три вида кабини позволяват на нашите клиенти да създадат свой собствен трактор - индивидуално конфигуриран за всеки бюджет. С новата серия 6 PS/RCshift DEUTZ-FAHR предефинира концепцията за конфигуриране.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Общ преглед

  • Двигател
  • Трансмисия
  • ВОМ
  • Хидравлична система
  • Спирачки
  • Кабина
ТОП ЕФЕКТИВНОСТ И МИНИМАЛНА ПОДДРЪЖКА.

Новата серия 6 PS/RCshift се задвижва от обновени двигатели DEUTZ 6.1 и 4.1 Stage V. Тези двигатели Deutz TCD Stage V гарантират повишена производителност дори при по-ниски обороти, с осезаеми подобрения както в кривата на въртящия момент, така и в еластичността, за още по-плавна и ефективна работа. В допълнение, с почти целия максимален въртящ момент, наличен само при 1000 об/мин, тези трактори могат да се справят с повечето задачи при ниски обороти на двигателя, като по този начин осигуряват значителни икономии на гориво. Освен това за всички модели са разработени напълно нови резервоари за гориво. В комбинация с нисък разход на гориво и капацитет до 410 литра (при 6210 и 6230), са възможни изключително дълги времена на работа.
Използването на авангардни производствени техники позволи производството на двигатели, характеризиращи се с изключително прецизни производствени допуски. В резултат на това интервалът за смяна на двигателното масло за новите трактори от Серия 6 е удължен до 1000 работни часа (или 2 години). Двигателите DEUTZ – модерна технология Произведено в Германия – са синоним на най-високи нива на надеждност и ефективност, което ви позволява да постигнете максимума от вашата работа.

 

RCSHIFT ИЛИ POWERSHIFT: ИЗБОРЪТ НА ТРАНСМИСИЯ TYPE IS YOURS.

Какъв е основният фокус на вашия трактор? Обикновена работа в двора, пасища, транспортиране на товари, теглене на прекачен инвентар в полето или комбинация от всички? Новата серия 6 предлага точно подходящата трансмисия за всяко търсене на водача и всеки бюджет.

Всички трансмисии са лесни за работа и осигуряват 50 км/ч при ефективни скорости на двигателя. Стандартно те включват хидравличен PowerShuttle за бърза промяна на посоката. Всяка трансмисия предлага отлична ефективност, прецизност и комфорт на управление.

ГОЛЯМА МОЩНОСТ И МАКСИМАЛНА ГЪВНОСТ.

С четири скорости на ВОМ 540/540ECO/1000/1000ECO отзад стандартно и 1000 или 1000ECO отпред, цялата работа може да се извършва много ефективно. С опцията DualSpeed преден ВОМ за 6-цилиндрови модели скоростта на предния ВОМ може да се променя от кабината в InfoCentrePro. Това позволява максимална работна ефективност по всяко време и означава, че е възможно да работите често с двигателя при ниски обороти. InfoCentrePro предоставя ясна, лесно разбираема информация за функциите на хидравликата и ВОМ. Всички хидравлични и PTO функции могат лесно да се задават и управляват от дясната конзола или подлакътник в кабината.

ИЗЦЯЛО МОДУЛНА.

Една от дизайнерските концепции, възприети при разработването на новата серия 6 PS/RCshift, беше максималната гъвкавост за съчетаване с най-широката гама от приспособления. За хидравликата можете да избирате между механично и електрохидравлично управление и до пет хидравлични клапана отзад и два отпред. Опционалната мощност на хидравличната помпа Load Sensing достига до 160 L/min, докато капацитетът на повдигане на задната част е до 9700 kg. Системата за предно свързване на серията 6 се предлага в три варианта. 6160.4 - 6180 имат максимален капацитет от 4110 кг, докато 5450 кг са възможни за моделите 6190, 6210 и 6230. Освен това за всички модели се предлага ефективна версия с предно повдигане с капацитет 3800 кг. Здравата опора за предния повдигач е част от дизайна на новата серия 6 и позволява бързо свързване на оборудване и баласти.

БЕЗ КОМПРОМИСИ МЕЖДУ БЕЗОПАСНОСТ И КОМФОРТ ПРИ УПРАВЛЕНИЕ.

Новите предни оси са с по-голям капацитет на натоварване и актуализирана интелигентна, адаптивна система за окачване осигуряват на Серия 6 максимална стабилност и комфорт, както по време на най-предизвикателните операции по теглене, така и при преместване на тежки товари. Иновативната концепция на окачването стабилизира трактора по време на всички транспортни операции и повишава безопасността при управление. За да се гарантира по-доброто управление на всякякъв терен, InfoCentrePro може да се използва за избор на една от три различни настройки за окачването за оптимизиране на комфорта при всички работни условия.

Тракторите 6210 и 6230 серия 6 могат да бъдат оборудвани с високопроизводителни мокри дискови спирачки отпред. За бързи спирачни реакции спирачният асистент, който вече присъства като стандарт, гарантира максимална спирачна ефективност с по-малко натиск на педала на спирачката.

Освен това, 6-цилиндровите модели могат да бъдат оборудвани с двигателна спирачка за спиране без износване. Повишава безопасността и намалява разходите за обслужване. Работата е удобна, лесна за използване и надеждна чрез допълнителен педал, който се намира между педала на съединителя и спирачката.

ПЪЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КОНФИГУРИРАНЕ.

Обновените кабини MaxiVision, MaxiVision+ и MaxiVisionPro са златният стандарт в своя клас и представляват следващото поколение на шедьовър на дизайн, ергономичност и комфорт. Вече се предлага с нови огледала XLarge Vision, отварящо се предно стъкло, подвижна кутия за охлаждане, 4.1 първокласна звукова система и различни държачи за таблети и смартфони, за да направите работния ден по-спокоен от всякога. InfoCentrePro стандартно на арматурното табло разполага с 5" цветен дисплей, предоставящ на водача всички необходими данни за условията на работа на трактора. Той предлага максимално удобство по отношение на настройките и информацията. Интериорът осигурява спокойна работна среда с шум от двигателя, вибрации и топлината е намалена до минимум, тъй като няма връзка между кабината и двигателя.За да се позволи прецизна работа без стрес при всякакви условия на осветеност, тракторите могат да бъдат оборудвани с опционален пълен LED пакет. Обновената климатична система – с нови допълнителни изпускателни отвори за въздух и оптимизиран въздушен поток – поддържа предварително избраната температура, независимо дали е изключително горещо или студено.

Оформления и опции

Версия Warrior.

Всичко е въпрос на изключителност.


Всички нови модели от Серия 6 вече се предлагат и в ексклузивното издание Warrior, което се отличава не само с изобилие от блестящи хромирани покрития, но и с ексклузивни аксесоари и обзавеждане за интериора на кабината. Селекцията включва 5 различни и изключителни цвята. Освен конвенционалното черно и DEUTZ-FAHR зелено има матово черно, Java зелено и матово зелено. Водачът ще се възползва от пакета Warrior LED, ще се наслади на комфортната седалка Warrior и автоматичния климатроник. Впечатляващата визия на изданията на Warrior се отличава с облицовка на ауспуха от неръждаема стомана и, ако желаете, привличащо вниманието брилянтно покритие на боята.

SDF Smart Farming Solutions

ПРЕЦИЗНОСТТА Е ОСНОВНАТА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

SDF Smart Farming Solution позволява на потребителите да имат свободата и силата да избират продуктите, които най-добре отговарят на техните бизнес нужди, запазвайки пълната собственост върху техните решения и техните данни. Ние предоставяме продукти и услуги, които напълно отговарят на практическите изисквания на днешните фермери.

ТЕХНОЛОГИИ, ПРЕДСТАВЯНИ ВЪРХУ Series 6:

ISOBUS
SDF Guidance
SDF Data Management
iMonitor 3

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: