Открито поле

Серия 6.4

Мощност:129-171 HP
Цилиндри4
Тегло6.250 - 7.000 kg
Междуосие:2.542 - 2562 mm

Разгърнете силата на съвременното земеделие с изцяло новата серия DEUTZ-FAHR 6.4.

Проектиран да развие вашите селскостопански операции, новата серия DEUTZ-FAHR 6.4 е оборудвана двигател, осигуряващ впечатляващ въртящ момент, удобна …

Разгърнете силата на съвременното земеделие с изцяло новата серия DEUTZ-FAHR 6.4.

Проектиран да развие вашите селскостопански операции, новата серия DEUTZ-FAHR 6.4 е оборудвана двигател, осигуряващ впечатляващ въртящ момент, удобна кабина MaxiVision и много интелигентни функции, което го прави трактор, насочен към предефиниране на ефективността и производителността.


Три модела от тази серия (6130.4 / 6140.4 / 6150.4) се предлагат с трансмисии TTV или RVshift. Докато 6160.4 - 6170.4 се предлагат като версии Powershift и RCshift.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Общ преглед

  • Двигател
  • Трансмисия
  • Силоотводен вал
  • Хидравлична система
  • Спирачки
  • Кабина
Възползвайте се от силата на нашия усъвършенстван двигател

Двигателят FARMotion 45 е прецизно проектиран, за да осигури оптимална изходна мощност и безпроблемна производителност, дори при най-трудните условия. Благодарение на този двигател ще изпитате превъзходно сцепление и теглителна сила, което ще улесни работата при големи натоварвания.

 

Множеството отлични технически характеристики включват турбокомпресора, оборудван с VTG с променлива геометрия, електронно контролиран вискостатичен вентилатор, авангарден пакет за последваща обработка на отработените газове (с необслужваем DOC каталитичен конвертор), пасивен тип филтър за твърди частици (който предлага по-бърза регенерация в сравнение с конвенционалните филтри, без необходимост от допълнително дизелово впръскване) и SCR каталитичен преобразувател от най-ново поколение - всичко това е проектирано да намали консумацията на дизел и AdBlue до минимум, отговаряйки на изискванията на Stage V.

 

Тези изключителни двигатели не само осигуряват максимален въртящ момент, вариращ от 577 Nm при 6130.4 до 663 Nm при 6150.4 с трансмисия TTV или RVshift – те също значително повишават производителността при по-ниски обороти на двигателя. С увеличен въртящ момент и еластичност, което го прави равномерен по-гладка и по-ефективна. С почти целия максимален въртящ момент, който вече е наличен при 1000 об/мин, тези трактори позволяват на водача да изпълнява всички задачи, като същевременно поддържа възможно най-ниски обороти на двигателя, което спестява гориво и същевременно намалява шума и износването.

Изберете TTV или RVshift трансмисия

Всички модели от серията 6.4 се предлагат с две различни трансмисии: TTV или RVshift трансмисии.

 

Трансмисията TTV поставя еталон за ефективност и надеждност и представлява най-съвременната трансмисионна технология за селскостопански трактори.
От друга страна, новата трансмисия RVshift е високоефективна концепция Full Powershift. Разработена от DEUTZ-FAHR, тази трансмисия означава абсолютна простота, висока ефективност и лекота на използване.

Увеличете производителността си

Новата серия 6.4 има две основни цели: максимална гъвкавост и най-висока производителност при използване на всяко оборудване. За бързо и ефикасно адаптиране на трактора с всякакъв прикачен инвентар, всички модели отговарят на много полезния подвижен силоотводен вал като стандарт.

От друга страна, максимална работна ефективност - включително с приспособления, които използват много малко енергия - се постига благодарение на задния силоотводен вал и неговите няколко режима на работа, използвани за достигане на пълния диапазон на мощност, включително 540 и 1000 об./мин., в допълнение към 540 ECO режим.

Изцяло модулна

Хидравличната система на новата серия 6.4 позволява много възможности за всяко специфично изискване. Опциите варират от системи с отворен център с главна помпа с фиксиран дебит от 90 l/min до системи със затворен център със 120 l/min Load Sensing помпи. Всички трактори са оборудвани с допълнителна независима помпа, специфична за хидравличната кормилна система. Тази помпа осигурява плавно и прецизно управление дори при ниски обороти на двигателя, при използване на асансьори или при работа с челен товарач. В допълнение, опцията Performance Steering предлага допълнителна помпа, която увеличава и оптимизира ефективността на управление при маневриране или при използване на системата за автоматично управление SDF Guidance.

 

Новата серия 6.4 също предлага богат избор от хидравлични клапани. Опциите включват напълно механични клапани, смесени или напълно електрически хидравлични клапани. В допълнение към функцията за контрол на потока, електронно управляваните разпределители имат функция за синхронизация. В зависимост от избраната версия е възможно машината да се оборудва с максимум пет задни хидравлични клапана. Естествено, съединител Power Beyond също се предлага като опция. Освен това е възможно да изберете от един независим електронен хидравличен клапан отпред. Предният повдигач и предните клапани се управляват чрез джойстик или лост MaxCom (ако има такъв).

Спирачки, които вдъхват увереност

Новата серия 6.4 предлага високо ниво на активна и пасивна защита, което позволява на водача да запази пълен контрол над трактора на полето, на пътя, при високи скорости и по неравни терени. Всички модели са оборудвани с усилваща спирачна помпа, която гарантира по-голямо спирачно усилие дори при малък натиск върху педала на спирачките, като по този начин повишава безопасността и комфорта на работа.

 

Опционалната пневматична спирачна система включва функция aTBM (усъвършенствано управление на спирачките на ремаркето), която оптимизира спирането на ремаркето и осигурява обратна връзка за състоянието на спирачките. Функцията aTBM е разработена и патентована от SDF и подобрява безопасността при намаляване на скоростта с ремаркета.

 

Освен това, серията 6.4 предлага системата HEB (хидравлична спирачка на двигателя), която повишава безопасността по време на транспортиране, особено по наклони. Натискането на специалния крачен педал за активиране на HEB, специален клапан, интегриран в хидравличната система, задейства спомагателната помпа. Помпата създава налягане в хидравличната система, която абсорбира енергия и създава спирачен ефект на двигателя. Допълнителното спирачно усилие се генерира благодарение на електронния вискостатичен вентилатор "eVisco", който работи до максимален въздушен поток, докато HEB е активен.

Семейство кабини MaxiVision

Разбираме, че комфортът и удобството са изключително важни за дългите часове работа в полето. Тракторите от Серия 6.4 са оборудвани с ергономични и просторни кабини MaxiVision с най-съвременни органи за управление и удобни за потребителя интерфейси. Насладете се на намалена умора, повишена видимост и интуитивна работа, подобрявайки цялостното Ви изживяване.


Кабините от фамилията MaxiVision се състоят от три модела: MaxiVision, MaxiVision+ и MaxiVisionPro.

Технически характеристики

ASM

Електронна система, която автоматично включва и изключва задвижването към предните колела и блокировката на диференциала в зависимост от ъгъла на завиване, скоростта и позицията на повдигане на задната част (в зависимост от модела).

Функция Coming Home

В комбинация с WOLP (Work Light Panel), тракторът разполага с функцията Coming Home. След спиране на двигателя, с просто издърпване на лоста на индикатора, работните светлини се активират за период, който ви позволява да се приберете безопасно.

aTBM

Усъвършенстваното управление на спирачките на ремаркето намалява времето за реакция и оптимизира спирачното поведение на пневматичната спирачна система на ремаркето. Освен това той информира водача за състоянието на спирачките на ремаркето.

Xtend

XTEND позволява площта на дисплея да се разшири лесно, например с таблет. Можете или да покажете приложението за насочване, или дори напълно да контролирате всички функции на ISOBUS-UT – с вашия таблет! Това е рентабилно и лесно за потребителя алтернативно решение на втори терминал.

EasySteer

Easy Steer е функция на кормилното управление orbitrol за намаляване на ръчните движения на кормилното управление на водача. Веднъж активирани с бутон на подлакътника, четири стъпки (от 0-4) могат да се регулират чрез настройки в iMonitor. Предимствата са бързи маневри за завиване в синорите и допълнително удобство за водача.

AutoTurn

Функцията Auto-Turn позволява извършването на автоматични завои в полето. Вие като водач можете да решите в коя бразда да насочите тракторът. Налични са различни шаблони – дали да пропускате бразди или да запълвате графики. Възползвайте се от допълнително удобство за намалено утъпкване на почвата в полето и спестено време!

ЕЛЕКТРОННА РЪЧНА СПИРАЧКА (EPB)

EPB предлага автоматична функция, която активира ръчната спирачка след спиране на трактора. Тя се деактивира, когато водачът започне да се движи с трактора. Може да се активира и удобно чрез електрическо управление с бутон на подлакътника.

Jolly Buttons

От свободно програмируемите бутони операторът може да назначи повдигане на задния навес, управление на хидравлични те клапани и други функции. Това прави ежедневната работа интуитивна и изключително удобна.

Хидравлична спирачка на двигателя (HEB)

Благодарение на HEB, хидравличната система, заедно с вентилатора eVisco, може да развие ефективността на спиране на двигателя и да повиши безопасността по време на транспортиране, особено по наклон. Системата се основава главно на хидравличната система на трактора и може да се модулира на различни стъпки.

SDF Smart Farming Solutions

ПРЕЦИЗНОСТТА Е ОСНОВНАТА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

SDF Smart Farming Solution позволява на водачите да имат свободата и силата да избират продуктите, които най-добре отговарят на техните нужди, запазвайки пълната собственост върху техните решения и техните данни. Ние предоставяме продукти и услуги, които напълно отговарят на практическите изисквания на днешните фермери.

ТЕХНОЛОГИИ, ПРЕДСТАВЯНИ ВЪРХУ Series 6.4:

ISOBUS
SDF Guidance
SDF Data Management
iMonitor 3

SDF Extracare

SDF Extracare

DEUTZ-FAHR ПРЕДОСТАВЯ ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ГАРАНЦИИ В БИЗНЕСА

SDF ExtraCare защитава вашата инвестиция, осигурява максимален контрол върху оперативните разходи и гарантира дълъг живот на вашиата техника. Можете да разчитате на високото техническо познание и професионалната поддръжка, предоставена от сервизната мрежа на DEUTZ-FAHR.

ПРЕДИМСТВА:

Защита на инвестицията
Запазване на стойността
По-добри възможности за препродажба
Използване на оригинални компоненти и смазки
Изцяло прехвърлим
Гаранция за 3 или 5 години

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: