Открито поле

Серия 5G

Мощност:88-102 HP
Цилиндри4
Тегло3.900-4.300 kg
Междуосие:2.360-2.400 mm

Серията 5G включва избор на трактори с несравнима ефективност, подходящи за много различни условия на употреба. Във всичките 3 модела с три двигателя от 90 до 110 конски сили, проектирани …

Серията 5G включва избор на трактори с несравнима ефективност, подходящи за много различни условия на употреба. Във всичките 3 модела с три двигателя от 90 до 110 конски сили, проектирани за максимална оперативна гъвкавост, комфорт и с надежден SDF 1000.4 WTI, проектиран специално за използване в земеделието. Със своите уникални характеристики серията 5G гарантира несравнимо ниво на безопасност при всякакви условия на работа.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Общ преглед

  • Двигател
  • Трансмисия
  • ВОМ
  • Хидравлична система
  • Спирачки
  • Кабина
ВИСОКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ, ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕТО

Двигателят SDF 1000.4WTI E3, проектиран само за земеделие, използва най-добрата технология, за да осигури невероятни характеристики, надеждни и дълготрайни. 4-цилиндровият двигател е оборудван със система за впръскване под високо налягане Bosch с електронно управление и турбо компресор с междинен охладител.

ЕФЕКТИВНИ ТРАНСМИСИИ ЗА ВСЯКА НУЖДА

Серията 5G предлага широка възможност за конфигуриране на трансмисиите, като всички те са високоефективни. Четири или пет предавки, два диапазона или четири с понижено задвижване и свръхпълзящи предавки, две или три предавки Powershift и механичен или хидравличен шатъл ви позволяват да конфигурирате трансмисията въз основа на различни работни нужди. Това ви позволява да постигнете от 8 до 60 предавки за всяка посока и да се движите дори с 40 км/ч, а двигателят да е в режим пестене на гориво.

 

ВОМ, КОИТО ИЗПОЛЗВА ЦЕЛИЯ ПОТЕНЦИАЛ НА ДВИГАТЕЛЯ

Като потвърждение за своята превъзходна ефективност, серията 5G предлага всичките 4 стандартизирани скорости (540/540ECO, 1000/1000ECO) с електрохидравличен съединител и силоотводен вал за земна скорост с независим изходящ вал. С предния навес, който има капацитет на повдигане до 1850 кг, предният ВОМ може да бъде монтиран като опция, който работи при обичайните 1000 об./мин.

УСЪВЪРШЕНСТВАНА ХИДРАВЛИЧНА СИСТЕМА

Серията 5G има хидравлична система с отворен център и 55 L/min помпа, с максимум 4 задни хидравлични извода (8 посоки), от които един с електронно управление. Вместо това 60 ECO използва две помпи с регулатор на дебита, управлявани механично и които осигуряват максимален капацитет от 60 L/min при само 1600 rpm. „Готовият комплект“ от фабрично монтирани аксесоари ви позволява да се възползвате напълно от комбинацията трактор/челен товарач благодарение на по-здравата предна ос, хидравличната система 60 ECO, хидравличния шатъл за заден ход, покрива с висока видимост със защитна структура FOPS, Система за бързо управление SDD и функцията "Stop&Go". Стандартната функция на задния навес с механично зацепване и контрол на позицията и усилието има максимален капацитет на повдигане от 4800 кг.
Електронният контрол на задният навес (EHR) е опция, която се отличава със своята изключителна прецизност при контролиране на усилието и позицията.

ПЪЛНА БЕЗОПАСНОСТ

В цялата гама трактори от серията 5G се монтира пълната спирачна система като стандарт, с мокри дискови спирачки на четирите колела, гарантиращи максимална безопасност дори в най-трудните условия. Ръчната спирачка се предлага при опция. Предлага се избор от хидравлична или въздушна спирачна система за ремарке.

КАБИНА, ЗА ДА ОСТАНЕТЕ НА ВЪРХА

Новите модели от серията 5G представят новия стил DEUTZ-FAHR от Giugiaro Design и монтират новата кабина с 4 подпори. Модерните форми, иновативните материали, разположението и цвета на контролите правят кабината от серията 5G функционална работна среда с комфорт и ергономични нива на върха в своята категория.

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: