Специализирани, компактни

Серия 5DF/DS/DV

Мощност:91 - 116 HP
Цилиндри3 - 4
Тегло2.590-3.920 kg
Междуосие:2.044-2.216 mm

Превъзходство в постоянната еволюция.

Предлага се с максимална ширина от 1166 до 1671 mm, новата серия 5 DF/DS/DV е насочена решително към максимална производителност и ефективност в най-тесните пространства. С …

Превъзходство в постоянната еволюция.

Предлага се с максимална ширина от 1166 до 1671 mm, новата серия 5 DF/DS/DV е насочена решително към максимална производителност и ефективност в най-тесните пространства. С нови, по-мощни и рентабилни 4- или 5-степенни модулни трансмисии, 4 дължини на междуосие от 2044 до 2216 мм и мощни хидравлични системи с безброй варианти, новите модели предлагат по-голямо поле за конфигурация, представяйки се отново като еталон по отношение на безопасност, комфорт и производителност.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Общ преглед

  • Двигател
  • Трансмисия
  • ВОМ
  • Хидравлична система
  • Спирачки
  • Кабина
Компактен, ефективен и разработен специално за земеделие.

Новите 3- и 4-цилиндрови двигатели FARMotion Stage V на моделите от серията 5DF/DS/DV са още по-мощни и икономични от всякога. Отличава тези двигатели от страхотен пакет от определено иновативно техническо съдържание, като електронно управлявано впръскване Common Rail (до 2000 бара) с инжектори със 7 отвора, електронно контролиран вискостатичен вентилатор и филтър за всмукване на въздух за горене PowerCore. Всичко това намалява потреблението и повишава производителността. Изключителната компактност на пакета от използвани решения за последваща обработка на отработени газове, с външно охлаждана и EGR верига с електронен контрол на рециркулационния поток, DOC (дизелов оксидационен катализатор), пасивен DPF и SCR, направи възможно поддържането на същия наклонен, заострен капак като предишния задвижващ агрегат от поколение Stage III/B, за да осигури голям ъгъл на завиване и отлична видимост напред от седалката на водача. В допълнение към новата технология, внедрена за съответствие с разпоредбите за емисиите на Етап V, всички двигатели вече развиват по-голям въртящ момент и мощност, до 116 к.с. при модела от най-висок клас.

Модулна, изключително здрава и свръхефективна.

Модулните трансмисии на новата серия 5DF/DS/DV са резултат от богатият опит на SDF. Винаги е бил на върха в разработването на трансмисии за специализирани трактори. Всички налични опции се отличават с модулност и ефективност. Те варират от високоефективната напълно синхронизирана 12+12-степенна механична версия до 45+45 с три Powershift скорости, електрохидравличен модулен заден ход с 5 различни нива на реакция, Stop&Go и ComfortClutch, който ви позволява да сменяте предавките само с помощта на бутон на скоростния лост, вместо да се налага да работите с педала. Stop&Go ви позволява да потеглите, като използвате само спирачните педали, без да е необходимо да използвате съединителя. Това прави както свързването на оборудването, така и потеглянето по наклон по-лесно и по-безопасно. Той може да се движи с 40 км/ч с икономични обороти на двигателя при 5-степенната версия, докато стандартно се предлага предавка supercreeper, която позволява работа на най-ниската предавка и с двигател при максимална скорост от само 200 метра в час.

Пълна многофункционалност и ефективност.

ВОМ също така предлага богат избор от конфигурационни решения: режимите 540 rpm и 540 ECO са стандартни, с удобен селектор до седалката на водача. Също така е възможно да избирате между класическите фиксирани силоотводни валове и взаимозаменяеми мъжки валове с шлици, както и практичен механичен съединител или автоматизиран електрохидравлично модулиран съединител, както и дистанционните контроли за управление, разположени на задния калник. И накрая, друга потенциална опция е да добавите режим 1000 rpm, както и силоотводен вал със скорост на движение. Има също така възможност за автоматично управление, което активира/дезактивира силоотводния вал въз основа на позицията на навеса, и 1000 rpm преден силоотводен вал. Изключително ергономичното, рационално разположение на управлението, заедно с вече известната цветна логика на DEUTZ-FAHR, прави управлението на силоотводния вал по-просто, по-бързо и по-прецизно дори за по-малко опитни водачи.

Конфигурационни опции, мощност и прецизност.

Deutz-Fahr предостави на новата серия 5 DF/DS/DV мощна система с широка гама от опции за оборудване. Помпите, предназначени за навесите и разпределители, постигат максимален дебит от 68 l/min, докато отделна втора хидравлична верига като стандарт, предназначена за управление и помощни устройства, използва независима помпа от 20 или 40 l/min (в зависимост от оборудването на машината). За изключително плавно маневриране дори при работещ двигател на празен ход и повдигане и/или разпределители. Предлагат се до 3 хидравлични разпределителя отзад, с клапан за регулиране на дебита и свободно връщане, докато до 5 дублиращи съединителя отзад могат да бъдат в коремно положение. Електронният заден повдигач, който се предлага като стандарт, има максимален капацитет на повдигане от 3130 kg (2600 kg при версиите DS и DV), приложим до 3940 kg, и – отново като стандарт – разполага с монтирано амортизиране на вибрациите на инвентара. Като опции се предлагат хидравлични стабилизатори и мощен преден навес от 1500 кг.

Уникални иновативни функции за превъзходна безопасност.

Като алтернатива на предният въртящ се мост с висока товароносимост, новата серия 5DF/DS/DV се предлага и с изключителна адаптивна хидропневматична система за независимо предно окачване, която осигурява оптимизирано действие на амортисьорите по отношение на скоростта на движение и ъгъла на завъртане, за да се осигури ненадминат комфорт и стабилност. Стандартно софтуерът за управление на активното предно окачване включва и функции против гмуркане и против преобръщане, които значително подобряват както безопасността, така и производителността на машината. Anti-dive противодейства на внезапната компресия на предното окачване при спиране, за да съкрати спирачния път, докато Anti-roll автоматично регулира твърдостта на амортисьора при завиване, втвърдява окачването на външното колело, за да поддържа превозното средство правилно балансирано, подобрявайки стабилността и сцеплението и драстично намалявайки накланянето. За да увеличи максимално сцеплението, DTC автоматично прехвърля въртящия момент, развит на предната ос, към колелото, което осигурява най-доброто сцепление. Стандартното оборудване включва истинско спиране на всички колела с мокри дискове, монтирани на всичките 4 колела, електронно задействано задвижване на предните колела и блокаж на диференциала, докато опциите включват също SDD (Steering Double Displacement), което намалява наполовина броя завъртания на волана за по-бързо маневриране.

Неповторим комфорт.

Има три версии на кабината с 4 колони, които споделят едно и също най-високо ниво на ергономичност и комфорт. Максимално увеличени от големите прозорци, идеално равен под и волан (регулируем по височина и наклон) в комбинация с инструментална група, която винаги следва движенията му, така че да се адаптира идеално към водачи  с всякакъв ръст. Всички основни контроли са подредени на новата дясна конзола, която може да има допълнителен напречен лост за управление на два дистрибутора едновременно. Информационният център ясно показва информация за работата на трактора. До него може да се постави стойка за смартфон, в комплект с два USB порта. Повдигащият се покрив увеличава видимостта отзад нагоре, докато голямото предно стъкло осигурява отлична видимост отпред. Налична е и система за филтриране от категория 4, за ефективна защита на водача при работа със защитно третиране на културите. Мощни LED работни светлини и седалка с въздушно окачване също се предлагат за новата серия 5 DF/DS/DV.

SDF Extracare

SDF Extracare

DEUTZ-FAHR ПРЕДОСТАВЯ ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ГАРАНЦИИ В БИЗНЕСА

SDF ExtraCare защитава вашата инвестиция, осигурява максимален контрол върху оперативните разходи и гарантира дълъг живот на вашиата техника. Можете да разчитате на високото техническо познание и професионалната поддръжка, предоставена от сервизната мрежа на DEUTZ-FAHR.

ПРЕДИМСТВА:

Защита на инвестицията
Запазване на стойността
По-добри възможности за препродажба
Използване на оригинални компоненти и смазки
Изцяло прехвърлим
Гаранция за 3 или 5 години

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: