Открито поле

Серия 5D Ecoline

Мощност:75-102 HP
Цилиндри3-4
Тегло3.200-3.300 kg
Междуосие:2.100-2.230 mm

Серията 5D Ecoline се състои от 3 модела от 80 до 90 HP с ниско съотношение тегло/мощност, характеризиращи се с висока производителност и голяма лекота на използване. Всички модели разполагат …

Серията 5D Ecoline се състои от 3 модела от 80 до 90 HP с ниско съотношение тегло/мощност, характеризиращи се с висока производителност и голяма лекота на използване. Всички модели разполагат с новите двигатели FARMotion и се предлагат в различни версии и конфигурации, подходящи както за работа във ферма, така и за работа на открито.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Общ преглед

  • Двигател
  • Трансмисия
  • Хидравлична система
  • Кабина
Ефективен, мощен, екологичен

Серията 5D Ecoline разполага с най-новото поколение двигатели FARMotion, специално проектирани за селското стопанство.
Както при 3-цилиндровата (2887 cc), така и при 4-цилиндровата (3849 cc) версия с инжекционна система Common Rail под високо налягане (2000 бара). Тя е в състояние да осигури по-голяма ефективност, отлична производителност и намалена консумация на гориво.
Електронно контролираната външна система за рециркулация на отработените газове EGR и системата за последваща обработка DOC (дизелов оксидационен катализатор) осигуряват ниски емисии и правят тракторите Ecoline от серията 5D съвместими със стандарта Tier4i.

Правилната предавка за максимална надеждност

Трансмисията със сух съединител с механичен шатъл е конфигурирана, както следва: пет предавки с два работни диапазона за общо 10 скорости FWD + 10 REV, характеризиращи се с простота, надеждност и намалено поглъщане на мощност.

Като опция се предлага версия с пет предавки с три работни диапазона с мини и супер пълзяща предавка, за общо 30 скорости FWD + 15 REV

Адаптивност и функционалност с всякакво оборудване

Хидравличната система на тракторите от серия 5D Ecoline, е с капацитет от 42 l/min и четири- или шестпосочни механични хидравлични клапана. Тя е в състояние да гарантира голяма гъвкавост с всяко оборудване. Механичният заден навес има товароподемност до 3600 кг и 1750 кг за предния навес.
Диапазонът на скоростите на силоотводния вал е обширен: 540/540ECO/1000 и силоотводен вал с независим изходящ вал.

Ергономично управление и удобство при работа

Тракторите Ecoline от серията 5D се възползват от всички стилистични и функционални решения, специално създадени от Giugiaro Design. Кабината има четири изправена конструкция с големи прозорци за перфектна видимост от всички страни. Седалката на водача е удобна с органите за управление, подредени по прост и ергономичен начин, с „цветно кодиране“, което прави трактора интуитивен и лесен за използване.

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: