Открито поле

Серия 5

Мощност:95-126 HP
Цилиндри3-4
Тегло3.950-4.350 kg
Междуосие:2.350-2.400 mm

Най-гъвкавият в своя сегмент.

Благодарение на своя уникален пакет от функции, включително електрохидравлично управление за 4WD, блокаж на диференциала, 4-степенен ВОМ, хидравлична система от 90 l/min поток с до 8 …

Най-гъвкавият в своя сегмент.

Благодарение на своя уникален пакет от функции, включително електрохидравлично управление за 4WD, блокаж на диференциала, 4-степенен ВОМ, хидравлична система от 90 l/min поток с до 8 задни изхода, HML трансмисия с Automatic Powershift (APS), понижаване и пълзяща и голяма комбинация от гуми с фиксирани или регулируеми джанти, серия 5 работи перфектно навсякъде. Накратко, идеалният трактор за всяка ферма.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Общ преглед

  • Двигател
  • Трансмисия
  • ВОМ
  • Хидравлична система
  • Спирачки
  • Кабина
Проектиран да отговори на нуждите на селското стопанство.

Новата серия 5 е оборудвана с двигатели FARMotion 35 или FARMotion 45, с 3 или 4 цилиндъра, съответно за увеличаване на маневреността и сцеплението. Тези двигатели отговарят на стандартите за емисии Stage V и демонстрират изключително компактни размери, осигуряващи наклонен профил на предния капак, отлична външна видимост от седалката на водача и висок ъгъл на завиване. Разходът на гориво и нивото на шума са оптимизирани, благодарение на електронно управляваната система за впръскване на гориво Common Rail, която може да работи при 2000 бара за постигане на по-добро изгаряне, намалени емисии на замърсители и бърза реакция при условия на внезапно натоварване. Модулният дизайн на цилиндрите и хидравлично регулираните клапани имат повишена надеждност и опростена поддръжка. Специално ECU позволява две скорости на двигателя да бъдат избрани предварително, зададени и извикани или постоянна скорост, която да се поддържа дори при промяна на натоварването. В сравнение с предишните модели, кривата на въртящия момент и нарастването са подобрени, с по-добра реакция на промените в натоварването и по-добра производителност при ниски обороти на двигателя. Моделът 5125 има максимална мощност от 126 HP при 2000 RPM; при обороти на двигателя за ECO PTO (1600 RPM) има въртящ момент от 517 Nm и мощност от 115 HP, достигайки 91% от максималната мощност.

Висока ефективност и максимална модулност.

За да се развие правилно модулната концепция и да се намери най-подходящото решение за всички нужди, версиите на трансмисията на новата серия DEUTZ-FAHR 5 са базирани на механична скоростна кутия с 5 скорости и много опции. Първият от тях е механичен реверс шатъл или хидравличен PowerShuttle, със система Stop&Go, която позволява управлението на движещия се трактор само с педалите на спирачката. Тази полезна функция увеличава маневреността на трактора, особено при работа с челен товарач. Втората опция се отнася до диапазоните на по-малка и пълзяща скорост, удвоявайки както предавки, така и предавки назад, което позволява минимална скорост на движение от 300 m/h. Друга важна стъпка е функцията Powershift (2 или 3 предавки), която вече е налична и в режим Automatic Powershift (APS) за версията на трансмисията HML. Друга важна характеристика - при поискване - е напълно водоустойчивото уплътнение, много полезно за работа в оризища. Във всеки случай, 4WD електрохидравличното зацепване и 100% блокировка както за предния, така и за задния диференциал са осигурени за всички модели от гамата.

 

Цялостно решение, за всякакви нужди.

ВОМ се управлява от независим многодисков мокър съединител, управляван електрохидравлично, за плавни и прецизни операции на зацепване и изключване, просто чрез натискане на бутон. Външно управление на ВОМ също е налично от задната част на трактора. Работата на приспособления, изискващи ВОМ, става перфектна при всяка операция, благодарение на скоростите, налични в няколко различни комбинации (540 / 540-540E / 540-540E-1.000-1.000E), всички с подвижен вал. Groundspeed PTO идва с независим вал, както и 1000 RPM преден PTO. Функцията "PTO AUTO" управлява PTO автоматично, в зависимост от позицията на електронното задно повдигане.

 

Ефективност и висока производителност.

За да задоволи всяка оперативна нужда, новата серия DEUTZ-FAHR 5 се предлага с 2 конфигурации на хидравлична система, налични с единична или двойна помпа с капацитет 55 или 90 l/min и с 4 до 6 хидравлични извода в задната част, механично управлявани, с регулатор на дебита и свободно връщане на маслото. При поискване може да се добави двупосочен разпределител за включване/изключване, управляван електрохидравлично чрез превключвател на седалката на водача, за да се достигне 8-посочен капацитет отзад. Всички механични хидравлечни клапани са оборудвани с команда "задържане" (т.е. позволяване на непрекъснат поток на масло) чрез механична блокировка на лоста за управление. Задният повдигач на DEUTZ-FAHR е добре известен с това, че осигурява най-добрия прецизен контрол и ефективност в категорията. Новата серия 5 се доставя стандартно с механичен навес, но при поискване може да бъде оборудвана и с напълно електронно управлявана версия. Електронният блок позволява някои удобни допълнителни функции, като ограничение на максималната височина, спускане при ниска скорост, система за потискане на вибрациите и автоматичен ВОМ. Задният навес може да достигне максимален капацитет от повече от 5400 кг; 3-точковото свързване е категория II. Допълнително може да се монтира и фабрично монтиран единичен преден навес с капацитет 2100 кг.

Отлично усещане при управление и безкомпромисна безопасност.

Проектирани и произведени в завода, двете версии на предния мост имат както 4WD, така и диференциално заключване, ангажирани електрохидравлично. Тракторите 5095, 5100 и 5105 са оборудвани с преден мост с максимално допустимо натоварване от 2900 кг и максимален ъгъл на управление от 50 °, докато на 5115 и 5125 модели натоварването се увеличава до 3000 кг, а ъгълът на волана до 55 °. Функцията за двойно изместване на кормилното управление (SDD) е достъпна при заявка за всички модели. Тази функция намалява завиването на волана с 50%, за бързи маневри в тесни зони. Моделите 5115 и 5125 също могат да бъдат оборудвани с хидравличната спирачка за паркиране, комбинирана механично-хидравлична система, която прилага постоянна сила към задните спирачни дискове, за да се спре тракторът на всякави наклини, в пълна безопасност. Тази система също намалява загубите на мощност с около 1,5 kW (2 к.с.). Превъзходното оборудване на спирачната система увеличава нивото на безопасност: Дисковите спирачки са монтирани на всички 4 колела. Освен това, пълен набор от различни видове спирачни системи за ремаркета прави серията Deutz-Fahr 5 в безопасност дори за транспорт по шосе.

TopVision - луксозна кабина с 4 колони.

Видимостта от седалката на водача е отлична както на дневна светлина, така и на тъмно, благодарение на максимум 12 LED работни светлини (6 отпред + 6 отзад), монтирани на покрива, и скосения профил на предния капак от една част. Новата кабина TopVision осигурява високи нива на комфорт, гарантирани от въвеждането на иновативните Hydro Silent-Blocks, способни да намалят нивото на вибрациите с до 40% (в сравнение с традиционните Silent-Blocks). Накланящата се и телескопична колона на кормилото, комбинирана с окачена седалка с няколко регулируеми настройки, позволява на всеки водач да намери перфектната позиция за управление на трактора. Ниското ниво на шум, високото качество на материалите и прецизното ергономично оформление правят тази кабина напълно комфортна. Кабината може да бъде оборудвана и със скоба за поддържане на външен монитор или допълнителни устройства, пътническа седалка, DAB радио, много електрически контакти и поставки за смартфон и чаши.

Оформления и опции

Преден товарач - Проектиран и конструиран специално за DEUTZ-FAHR серия 5.

Специален челен товарач за допълнително разширяване на функционалността на трактора.
Предлагат се две версии на комплекти за последваща инсталация на челен товарач – наречени „Light kit“ и „Ready kit“, като и двата са монтирани фабрично. И двата комплекта включват специална рамка за монтиране на челния товарач, докато комплектът Ready също добавя джойстик, разположен до водача, и всички хидравлични и електрически връзки. Предлага се специална задна баластна тежест, за да се осигури правилно разпределение на теглото между предната и задната ос и да се предпази предната ос от прекомерно механично натоварване.

SDF Smart Farming Solutions

ПРЕЦИЗНОСТТА Е ОСНОВНАТА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

SDF Smart Farming Solution позволява на потребителите да имат свободата и силата да избират продуктите, които най-добре отговарят на техните бизнес нужди, запазвайки пълната собственост върху техните решения и техните данни. Ние предоставяме продукти и услуги, които напълно отговарят на практическите изисквания на днешните фермери.

ТЕХНОЛОГИИ, ПРЕДСТАВЯНИ ВЪРХУ Series 5:

SDF Data Management

SDF Extracare

SDF Extracare

DEUTZ-FAHR ПРЕДОСТАВЯ ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ГАРАНЦИИ В БИЗНЕСА

SDF ExtraCare защитава вашата инвестиция, осигурява максимален контрол върху оперативните разходи и гарантира дълъг живот на вашиата техника. Можете да разчитате на високото техническо познание и професионалната поддръжка, предоставена от сервизната мрежа на DEUTZ-FAHR.

ПРЕДИМСТВА:

Защита на инвестицията
Запазване на стойността
По-добри възможности за препродажба
Използване на оригинални компоненти и смазки
Изцяло прехвърлим
Гаранция за 3 или 5 години

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: