Специализирани, компактни

Серия 5 DF/DS/DV Ecoline

Мощност:76 HP
Цилиндри3
Тегло2.730-2.995 kg
Междуосие:2.011-2.050 mm

От лозя и овощни градини до градинарство, озеленяване и общински дейности, максималната производителност и гъвкавост са основни изисквания за успешен бизнес. Със сериите 5DS, 5DV, 5DF и 5DF Ecoline, DEUTZ-FAHR …

От лозя и овощни градини до градинарство, озеленяване и общински дейности, максималната производителност и гъвкавост са основни изисквания за успешен бизнес. Със сериите 5DS, 5DV, 5DF и 5DF Ecoline, DEUTZ-FAHR пусна ново поколение високотехнологични специализирани трактори, които отговарят и на най-високите изисквания по отношение на продуктивност и гъвкавост. Предната част е с напълно нов дизайн. Двигателите, охлаждащите системи и резервоарите за гориво сега са още по-компактни.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Общ преглед

  • Двигател
  • Трансмисия
  • ВОМ
  • Хидравлична система
  • Спирачки
  • Кабина
Двигатели FARMotion. Максимална ефективност в компактен модул.

Разработени специално за селскостопански приложения, двигателите FARMotion 35, които оборудват тракторите от серията 5 DF/DS/DV Ecoline, разполагат с 2000 бара комън рейл инжекцион, нова система за предварително загряване и система за последваща обработка на отработените газове, състояща се просто от електронно контролирана верига за рециркулация на отработените газове (EGR), дизелов окислителен катализатор (DOC) и филтър за твърди частици (DPF). Тези комбинирани предимства на тези решения са превъзходна производителност дори при ниски обороти на двигателя и плоска крива на въртящия момент. Други предимства на тези силови агрегати са сведени до минимум емисии, вибрации и шум, докато превъзходна икономия на гориво, система за последваща обработка на отработените газове, която не използва AdBlue и сервизни интервали само веднъж на всеки 600 часа осигуряват изключително ниски експлоатационни разходи. Резервоарът за гориво, интегриран в предния модул на трактора, ви позволява да зареждате гориво, без да отваряте капака. Съдържа не по-малко от 55 литра. За разширяване на работния обхват на трактора може да се монтира и допълнителен резервоар с вместимост 40 литра (5 модела DF Ecoline) или 30 литра (5 модела DS/DV Ecoline) под кабината.

Максимален обхват на скоростите. Както и да сменяте предавките, функцията 40 км/ч ЕКО е винаги налична..

Трансмисиите, с които е оборудвана новата серия трактори от DEUTZ-FAHR 5DF/DS/DV Ecoline, са разработени специално, за да отговорят на всики нужди на съвременния земеделец. Тристепенната трансмисия PowerShift с пет предавки е уникална в този клас трактори. Осигурява до 45 предавки напред и 45 на заден ход. За по-голямо удобство на водача, смяната на предавките може да се извърши с натискане на бутон на скоростния лост, без да е необходимо да натиска съединителя. Системата Stop&Go за удобно потегляне и спиране без използване на педала на съединителя е стандартна за всички модели, включващи PowerShuttle. Предлага се и изцяло механична трансмисия с 30 предни скорости и 15 задни скорости. Независимо от избраната конфигурация на трансмисията, всички трактори могат да развиват скорост от 40 км/ч с всякакъв размер гуми. Функцията Overspeed позволява скорост на пътя от 40 км/ч, постигната при по-ниски, по-икономични обороти на двигателя (в зависимост от размера на задната гума), значително намалявайки разхода на гориво и шума по време на транспортиране. Резултатът е максимална ефективност и оптимален комфорт на водача.

Впечатляваща производителност точно когато имате нужда от нея.

Изборът на функции на ВОМ също е много разнообразен. Три скорости на силоотводния вал са стандартни при DEUTZ-FAHR: 540, 540 Eco и 1000. Силоотводният вал се активира с помощта на бутон и електрохидравлични контроли. Това гарантира плавен старт без резки движения. Като опция се предлага силоотводен вал със скорост на движение.

Работете ефективно с прикачен инвентар.

Тракторите от серия 5 DF/DS/DV Ecoline се доставят стандартно с хидравлична система с 54 l/min главна помпа, предназначена единствено за навеса и трите задни хидравлични извода. Предлага се и 64 l/min тандемна помпа като опция. Във всички конфигурации веригата на кормилното управление се захранва от независима помпа, за да се осигури безупречно плавно управление, дори когато основната хидравлична система се използва. Задният навяс е с максимална товароносимост 2880 кг (или 2600 кг за 5 трактора DS/DV Ecoline), докато предният навес, който е интегриран изцяло в предния модул на трактора, е с капацитет 1500 кг. Задното повдигане също се предлага като вариант с електронно управление. Външното управление на задното повдигане от крилото прави прикачването на работното оборудване безопасна и лесна процедура.

Преден мост и спирачки. Максимален комфорт на всеки терен.

Новата концепция на предния мост на DEUTZ-FAHR е уникална за специализираните трактори, което я прави истински акцент. Независимото окачване на колелата с конструкция с двоен носач позволява всяко предно колело да се движи вертикално в различна степен. Това води до максимално спиране при всички работни сценарии. Степента на удължаване и затихване на окачването на всяко колело се контролира в реално време от адаптивна електрохидравлична система, за да се осигури пълен контакт между гумата и терена при всякакви условия. Системата за диференциален контрол на сцеплението (DTC) постоянно следи оборотите на колелата и винаги прилага въртящ момент към колелата по време на максимален контакт със земята. Освен това тази иновативна система за управление в специализираните трактори DEUTZ-FAHR разполага и с функция за стабилизиране на накланяне и посока. Стабилизацията при накланяне предотвратява нежелано гмуркане на предният мост и последващи промени в натоварването при спиране, докато стабилността на посоката спира клатенето на трактора, когато завива. Тънката геометрия на рамката на предния мост позволява ъгъл на блокиране на волана до 60°. Хидравличната спирачка на четирите колела е стандартна, автоматично електрохидравлично включване на задвижването на четирите колела и 100% блокаж на диференциала се предлага като опция. Всичко това означава, че иновативната концепция на предния мост гарантира максимално сцепление на колелата, сцепление, стабилност и безопасност при всякакви условия на пътя – както на пътя, така и извън него.

Кабина с четири колони за превъзходна видимост или платформа със сгъваеми въжета за безкомпромисна гъвкавост

Тракторите от серия 5 DF/DS/DV Ecoline се предлагат или с платформа със сгъваема ROPS /Защитна конструкция при преобръщане/, или с кабина с четири колони. Предното стъкло от една част и панорамното остъкляване осигуряват идеална видимост във всички посоки, увеличавайки максимално производителността и безопасността. Екстериорът на кабината е компактен и тънък, без никакви остри ръбове, които биха могли да повредят културите. Благодарение на множеството шумопоглъщащи елементи и други технически устройства, инженерите на DEUTZ-FAHR са успели да сведат до минимум шума в кабината. Климатичната система е мощна, а разпределението на въздуха абсолютно равномерно. Седем регулируеми вентилационни дюзи поддържат предпочитаната от водача температура постоянна във всички части на кабината по всяко време. Дори вратите допринасят за превъзходния комфорт на кабината, с голям ъгъл на отваряне за влизане и излизане от седалката на водача. Всички контроли са поставени на леснодостъпно място и са организирани рационално в съответствие с честотата на използване в ясно разбираемо цветово кодирано оформление. Информационният център на арматурното табло постоянно предоставя на водача ясна информация за условията на работа на трактора, използвайки аналогови и цифрови дисплеи. Водачите се нуждаят само от няколко минути, за да се справят с това как да работят с новите специализирани трактори DEUTZ-FAHR, преди да могат да се заемат със задачата. Интуитивно, изключително удобно и продуктивно.

SDF Extracare

SDF Extracare

DEUTZ-FAHR ПРЕДОСТАВЯ ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ГАРАНЦИИ В БИЗНЕСА

SDF ExtraCare защитава вашата инвестиция, осигурява максимален контрол върху оперативните разходи и гарантира дълъг живот на вашиата техника. Можете да разчитате на високото техническо познание и професионалната поддръжка, предоставена от сервизната мрежа на DEUTZ-FAHR.

ПРЕДИМСТВА:

Защита на инвестицията
Запазване на стойността
По-добри възможности за препродажба
Използване на оригинални компоненти и смазки
Изцяло прехвърлим
Гаранция за 3 или 5 години

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: