Специализирани, компактни

Серия 3

Мощност:51-59 HP
Цилиндри4
Тегло1.600-1.850 kg
Междуосие:1.800 mm

КОНЦЕНТРАЦИЯ НА МОЩНОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ

Новата серия 3, която се предлага в три модела, 3050 Narrow, 3050 и 3060, е плод на усъвършенстваната технология DEUTZ-FAHR и разполага с мощен нов, …

КОНЦЕНТРАЦИЯ НА МОЩНОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ

Новата серия 3, която се предлага в три модела, 3050 Narrow, 3050 и 3060, е плод на усъвършенстваната технология DEUTZ-FAHR и разполага с мощен нов, електронно управляван двигател Stage V Common Rail. Тракторите от серия 3 се отличават с едно от най-добрите съотношения мощност / тегло в своята категория и представляват идеалното решение в ситуации, които изискват комбинация от лекота и мощност. Това са машини, проектирани да гарантират максимална производителност в разсадници, оранжерии и овощни градини, но също така и за поддръжка на общи и зелени площи. В допълнение, благодарение на ниските си разходи за поддръжка и лекотата на използване, Серия 3 също представлява идеалният избор за по-ангажирания любител.

Прочети още
Cкрий
Заяви оферта

Общ преглед

  • Двигател
  • Трансмисия
  • PTO
  • Хидравлична система
  • Спирачки
  • Кабина
Висока производителност, ниски емисии.

Новият 2200 cm³, 4-цилиндров двигател разполага с турбокомпресор с изпускателен клапан и впръскване Common Rail до максимум 1800 бара, като по този начин гарантира отлична производителност и ограничен разход на гориво. Съответствието с Stage V е гарантирано благодарение на внедряването на EGR, DOC и DPF, нито един от които не изисква редовна поддръжка или допълнително впръскване на дизел. Новият двигател осигурява максимална мощност при 2600 оборота в минута, приблизително 400 оборота в минута по-малко от двигателите от Stage III A със сравними спецификации на мощност и работен обем.

Резултатът от това е не само намаляване на нивата на шум, вибрации и разхода на гориво, но и подаване на въртящ момент, който е оптимизиран за използване в селското стопанство, комунални приложения и поддръжка на зелени площи. Благодарение на електронната система за управление, двигателят, монтиран на версията 3050, генерира 51 к.с. (увеличава се до 59 к.с. в случая на модел 3060), без необходимост от междинен охладител; това представлява значително предимство за суперкомпактните трактори, като намалява размера на предния капак, като същевременно прави охлаждането и поддръжката на главния радиатор по-ефективни.

 

12+12 или 16+16 скорости.

Напълно механичната и напълно синхронизирана система за смяна на скоростта гарантира високи нива на надеждност и ефективност, максимизиране на мощността, предавана към колелата и ограничаване на разхода на гориво, независимо от работните условия, като същевременно увеличава капацитета на теглене. Всички модели от серия 3 са стандартно оборудвани със скоростна кутия 3 x 4 с шатъл, предлагаща общо 12 предни и 12 задни предавателни числа, което позволява на машината да работи със скорост напред от само 0,96 km/h (0,87 km /h в случай на версия 3050 Narrow) при най-ниско предавателно число и двигател, работещ на пълна скорост, и максимална скорост от 30 km/h с двигател с частичен капацитет, така че да се ограничат шумът, вибрациите и разходът на гориво .

За приложения, които изискват свръхниски скорости, машините могат да бъдат оборудвани и с опционална супер-пълзяща предавка, която в допълнение към увеличаването на броя на наличните предавателни числа до 16 + 16, прави възможно постигането на скорости от само 260 метра на час (230 метра/ч в случая на версия 3050 Narrow). Лостовете за управление на скоростната кутия са разположени ергономично под волана. За оптимизиране на сцеплението при най-трудните условия, едновременното 100% заключване на двата диференциала е стандартно за всички модели, допълнено с електрохидравлична система за управление.

Всички опции, от които се нуждаете.

PTO, който е напълно независим от главната трансмисия, е монтиран стандартно като задната версия и разполага с традиционния режим 540 rpm; може да се задейства лесно и бързо, благодарение на ергономично проектираното устройство за управление. Машината може да бъде оборудвана и с опционалната версия 540 ECO при поискване или с режим 1000 rpm, като и двата режима са синхронизирани с промените в скоростта на превозното средство. Предлага се и електрохидравлично управлявана опция за преден силоотводен вал със 1000 об./мин., докато, за да се увеличи още повече гъвкавостта, машините могат да бъдат доставени и с долно монтирана версия с 2000 об./мин., идеална за поддръжка на зелени площи.

 

Мощен и многофункционален.

Благодарение на нивото на аксесоари, което е ненадминато в своята категория, тракторите DEUTZ-FAHR серия 3 са идеално пригодени за използване с широк набор от инструменти. Стандартната конфигурация включва 30 l/min хидравлична помпа, предназначена за задния повдигач, който предлага товароподемност от 1320 kg, и задните, 4-посочни разпределители (предлага се и като допълнителна 6-посочна версия). Допълнителна помпа от 15 l/min е предназначена изключително за системата за сервоуправление, гарантираща лекота на управление и маневреност дори при ниски обороти на двигателя и при условия на максимално натоварване. Задният повдигач, който стандартно разполага с контрол на напрежението, се предлага с триточкова връзка категория a 1 и 2, която може да бъде оборудвана и с бързи съединители. Благодарение на нивото на аксесоари, което е ненадминато в своята категория, тракторите DEUTZ-FAHR серия 3 са идеално пригодени за използване с широк набор от инструменти.

Стандартната конфигурация включва 30 l/min хидравлична помпа, предназначена за задния повдигач, който предлага товароподемност от 1320 kg, и задните, 4-посочни разпределители (предлага се и като допълнителна 6-посочна версия). Допълнителна помпа от 15 l/min е предназначена изключително за системата за сервоуправление, гарантираща лекота на управление и маневреност дори при ниски обороти на двигателя и при условия на максимално натоварване. Задният повдигач, който стандартно разполага с контрол на напрежението, се предлага с триточкова връзка категория a 1 и 2, която може да бъде оборудвана и с бързи съединители. Лостовете за хидравлично управление са удобно разположени на десния калник. Наличието на преден повдигач с товароподемност от 730 kg, заедно с два (дублирани) хидравлични порта, монтирани отпред и/или два хидравлични порта, монтирани отдолу, допълнително подобряват гъвкавостта на този малък, но завършен трактор.

 

Изключително здрави, с голяма възможност за персонализиране.

Тракторите от серия 3 са оборудвани с оси, специално проектирани от производителя. По-конкретно, версията 3050 Narrow разполага със специални оси, които освен че намаляват общата височина на машината, също така ограничават нейната ширина, гарантирайки ширина на колелата от само 1,1 метра. В случая на модел 3050 е възможно да изберете по-широки оси или версията Heavy Duty, монтирана като стандарт на моделите 3060. Повишеният ъгъл на завиване, съчетан с намаленото междуосие, типично за превозните средства в тази категория, означава, че гамата от Серия 3 е в състояние да гарантира отлична маневреност, дори и в най-тесните пространства.

Компактно решение с всички удобства на пълноразмерен трактор.

Новите модели DEUTZ-FAHR серия 3 също се предлагат със сгъваема предна ROPS с две колони или с просторна кабина с висока видимост с 4 колони, проектирана специално от производителя за тази гама машини. Интелигентно проектираният интериор и рационалното разположение на управлението предлагат ергономична работна среда, докато просторната зона на водача и ефективната климатична система повишават комфорта на оператора. Други отличителни характеристики включват новия, високоергономичен волан и телескопичната кормилна колона. Версиите на кабината включват набор от функции за отопление и вентилация като стандарт, докато се предлага и допълнителна климатична система, пълна с компресорен модул с номинален свръхкапацитет. Допълнителните опции включват въздушни филтри с активен въглен и чистачка на задното стъкло.

 

Заявка за информация

Изпрати заявка на доверен вносител

Декларирам, че съм прочел/а Политиката за поверителност и: